Blizzard yetkilileri, Diablo 3'ü, Nintendo Switch için duyurdu

Furkan Güler 16.08.2018 - 14:07
Cehennemin dibi artık çantamızda!

Blizzard'ın en büyük markalarından bir tanesi olan Diablo, üçüncü oyunuyla hala milyonlarca oyuncuya hitap ediyor. PC tarihinin en hızlı satan oyunlarından bir tanesi olan Diablo 3, verilen yeni bilgiye göre Nintendo Switch'e gelecek. Böylelikle oyun PlayStation ve Xbox platformlarından sonra Nintendo Switch'e de gelecek. Geride bıraktığımız günlerde Blizzard yetkilileri tarafından belirtilen "Birden fazla Diablo projesi üzerinde çalışıyoruz" cümlesinde belirtilen ilk Diablo projesinin ne olduğu böylelikle belli oldu.

Diablo 3, Switch'e geliyor

Şahsen bir Diablo hayranı olarak Diablo 3'ü, Switch'te görmek için sabırsızlanıyorum. Her ne kadar oyun klavye/mouse veya kontrolcüyle akıcı bir şekilde oynansa da, Diablo gibi bir oyunu Nintendo Switch'te oynamak daha güzel olacaktır.

Oyunun Switch sürümünün diğer konsollarla çapraz platform olup olmayacağı şimdilik belli değil. Ancak muhtemelen Sony'nin olaya soğuk bakmasından dolayı Nintendo Switch oyuncuları, kendi aralarında oynamaya devam edecektir. Son olarak diğer Diablo projelerinin ise ne olduğunu merak ediyoruz. Blizzard, bu projeleri BlizzCon'da mutlaka açığa çıkartacaktır. Umarız Diablo 2 Remastered ya da Diablo 4, BlizzCon'da duyurulur.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2018 20:12
Çok lazımdı nintendoya Diablo. Adam gibi yeni oyun veya yeni içerik getirilmesi lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2018 14:11
PS4'te ne kadar verim aldılarsa dünyada onun kadar, Türkiye'de ise 1/10'i kadar verim alırlar. Aynı yemeği defalarca kere pişirip önümüze koydular. Bıktım, valla bıktım. Gitsinler expansion kassınlar, Diablo 2 LOD ile rekabet edecek bir oyun haline getirsinler. Bu haliyle resmen çöp oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün yeni platformu belli oldu!
İlginizi Çekebilir