Diablo 4 oyuncularına bonus hafta sonu duyuruldu

Taylan Bal 29.08.2023 - 12:58
Blizzard, Diablo 4'de oyunculara ekstra altın ve deneyim kazançları sağlayabilecekleri bonus dolu hafta sonu etkinliğini duyurdu.

Diablo 4'ün 1. Sezonu devam ederken, oyuncular oyun içinde ilerlemenin en iyi yollarını arıyorlar ve bu bonus hafta sonu, altın ve deneyim kazanma konusunda yardımcı olacak.

Diablo 4 Bonus Hafta Sonu Etkinliği 1 Eylül tarihinde başlayacak

Diablo 4'te deneyim puanı kazanmak, karakter ilerlemesi için temel bir adım. Çünkü maksimum sağlığı ve temel istatistikleri artırırken yetenek ağacında kullanılabilecek bir yetenek puanı oluşturur. Öte yandan, altın, Diablo 4'te oyuncuların oyundaki oynama süreleri boyunca elde ettikleri ana para birimidir. Altın sayesinde Diablo 4 oyuncuları, iyileştirme iksirleri satın alabilir, silah ve zırhları yükseltebilir. Özellikle ekipman ilerlemesi için büyük öneme sahip olduğundan, oyuncular genellikle Diablo 4'te hızlı bir şekilde altın kazanmanın yollarını arıyorlar.

Diablo 4 Bonus Hafta Sonu Etkinliği 1 Eylül tarihinde başlayacak

Diablo 4, 1 Eylül saat 10.00'dan başlayıp 5 Eylül saat 10.00'da sona erecek uzun bir bonus hafta sonunu duyurdu. Bu süre zarfında oyuncular, %25 daha fazla altın ve deneyim kazanacaklar. Bonus, mevsimlerle değişmeyen karakterleri tutan Sonsuz Gerçeklikler'e de uygulanacak ve Diablo 4'ün Dünya Seviyelerine de etki edecek. Diablo 4'ün Dünya Seviyelerinde, oyuncular zorluğa göre daha fazla ödül kazanırlar. Bu da kazançların bonus hafta sonu boyunca daha da yüksek olacağı anlamına gelir.

Oyuncular biraz olsun rahatlayacak

Bu, Blizzard'ın aksiyon RPG topluluğu için iyi bir haber, çünkü Diablo 4 ekonomisi aşırı zorlayıcı olarak eleştirilmişti. Özellikle Elmasları yükseltme ve Paragon Tahtası için oyuncuya milyonlarca altın mal olabilecek durumlar çok fazla altın gerektiriyor. Diablo 4 ekonomisi tartışmalı bir konu ve özellikle eşyaları ve altını ikiye katlayan bir hata sonrası geçici olarak Ticareti askıya alan Diablo 4'ün gündemi karışık görünüyor.

Oyuncular 1. Sezonda yer aldığı şu dönemde, Diablo 4'ün Gamescom 2023'teki varlığı önemli haberler getirdi. Uzun zamandır istenen özelliklerden biri olan Yeni Sezon, yeni içeriklerle duyuruldu ve bir aydan fazla süren yeni sezonun başlamasını bekliyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 oyuncularına bonus hafta sonu duyuruldu
İlginizi Çekebilir