Diablo III 2.0.1 test sunucusu yayında!

Can Arabacı 13.12.2013 - 11:34
Loot 2.0'ı bizzat test etmek isteyen sıraya girsin!
Diablo III'ün nasıl evrildiğini merak ediyor ama Reaper of Souls betasına ulaşamadığınız için üzülüyorsanız size güzel bir haberimiz var! Diablo III: Reaper of Souls'un 2.0.1 test sunucuları dün akşam itibariyle yayına girdi. PTR'a girmek için yapmanız gereken Battle.net hesabınızdaki "Battle.net Account Management"kısmına girerek Diablo III lisansınızın alt sekmesinde bulunan "Create a PTR account" seçeneğine tıklamak. Daha sonra isterseniz Battle.net sayfasından, isterseniz de Blizzard'ın Battle.net client'ı üzerinden 15 GB'lık test dosyalarını indirmeniz gerekecek. (Maalesef boyutu biraz büyük)

Bütün bunları yaptıktan ve oyuna girdikten sonra oyuna girdiğinizde hesabınızda hiç karakter olmadığını görmeniz mümkün, ancak paniğe kapılmayın! Herhangi bir yeni karakter yarattıktan sonra sağ üst köşede belirecek olan "Character Copy" seçeneğiyle hesabınızdaki tüm karakterleri test sunucularına kolaylıkla kopyalayabilirsiniz. Tebrikler! Artık Diablo III 2.0.1 test sunucularında oynamaya hazırsınız!

Peki test sunucusunda hangi özellikler bulunuyor? Klan ve topluluk grupları, Loot 2.0, Paragon 2.0, sınıf düzenlemeleri, Artisan değişiklikleri, dinamik zorluk seviyesi ve yeni güçlere sahip yaratık güncellemeleri şu anda test sunucusunda denenebilen özellikler arasında yer alıyor. Kısacası Mystic, Crusader, Act V ve Adventure mod dışında Reaper of Souls eklentisini almadan oyunda göreceğiniz tüm değişiklikleri test etme şansına sahipsiniz. Test ettikten sonra oyunun yeni halini nasıl bulduğunuz hakkındaki yorumları bizimle paylaşmayı da ihmal etmeyin!

Diablo III 2.0.1 test sunucusu yayında!

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo III 2.0.1 test sunucusu yayında!
İlginizi Çekebilir