Diablo Immortal bir kez daha ertelendi

Ersin Kılıç 4.08.2021 - 13:22
Şu sıralar zor günler geçiren Blizzard yaptığı açıklama ile mobil platformlar için geliştirilen Diablo Immortal için erteleme kararını duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen iki ayrı Alfa süreci ile hazır olduğunun görüntüsünü çizen Diablo Immortal bir kez daha ertelendi. Şu sıralar firma içerisinde çıkan krizler sebebi ile oldukça zorlu bir süreç geçiren Blizzard, yaptığı açıklama ile Diablo Immortal'ın 2022 yılına ertelendiğini duyurdu.

Diablo Immortal 2022 yılında çıkacak

Diablo Immortal bir kez daha ertelendi

Daha önce net bir çıkış tarihi verilmese de Alfa süreçlerinin ardından 2021 yılında çıkacağı söylenen oyun yapılan açıklamaya göre 2022 yılına ertelenmiş durumda. Yine net bir çıkış tarihi verilmediği gibi sadece 2022 yılının ilk yarısında çıkacağı söylenmiş. Blizzard her ne kadar oyunculardan gelen geri bildirimler sebebiyle bazı geliştirmeler yapılması gerektiğini ve hem PVP hem de PVE kısmında önemli güncellemeler yapılacağını belirtse de bu ertelenmede firmanın yaşadığı krizin etkisi olduğu da düşünülüyor.

Daha önce Diablo Immortal Alpha aşamasından çektiğimiz oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Diablo Immortal Alpha hakkında

Diablo Immortal hikaye olarak Diablo 2'den sonrasını konu ediniyor. Hikaye ne kadar ilerletilecek bilemiyoruz ama 2 ve 3. oyun arasında bir köprü görevi üstleneceği gelen bilgiler arasında. Hal böyle olunca yeni mekanların yanı sıra tanıdık simalara ve mekanlara da oyunda yer verilmiş. Örneğin 2. oyundan hatırlayacağımız Forgotten Tower, Countess ya da 3. oyunda yer alan balıkçı kasabası Wortham gibi mekanlar oyunun içerisinde yer alıyor.

Diablo Immortal mobil platformlar için geliştirilen bir oyun. Yani Android ve iOS telefon modelleri dışında tabletlerinizde de oynayabileceksiniz. Kullandığınız telefon modeline göre farklı grafik ayarları ile oyunu açmak mümkün. Ben oyunu iPhone 11 modelinde yüksek ayarlarda oynadım. Ama orta segment modellerde bile gayet akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Ayrıca grafik ayarlarında FPS seçeneğine de yer verilmiş. Bu seçeneği aktif ettiğinizde 60 FPS olarak da oynayabiliyorsunuz. Tabi normalde de alfa sürecinde olduğu için bataryayı emikleyen Diablo Immortal, yüksek FPS seçeneğinde şarjınızı daha hızlı tüketiyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 17:54
Olmasa da olur...nihayet mobil oyun.
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2021 08:53
Keşke senin gibiler de olmass
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2021 06:43
Apex mobile geliyor warframe geliyor. Beklemedigim oyun newstate de geliyor. Su saate den sonra güle güle Diablo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 08:10
Çıkış tarihi vermemişlerdi ki zaten :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo Immortal bir kez daha ertelendi
İlginizi Çekebilir