DICE, Battlefield 1 için bulunan desteği kaldırma kararı aldı

Mehmet Atilla Turan 24.04.2018 - 21:49
Görünüşe göre yeni Battlefield oyunu için hazırlıklar başlıyor.

2016 senesinde Birinci Dünya Savaşı konsepti ve teması ile çıkan Battlefield 1, önceki Battlefield deneyimlerine benzer bir şekilde oyunculara sunulmuştu. Tek kişilik oyuncu modu ile beraber aynı zamanda çevrim içi oyun modu da bulunan Battlefield 1 için birkaç içerik paketi ve tek kişilik hikaye paketleri çıkarılmıştı. Serinin sahibi DICE ise yayınladığı bildiride, yakın zaman içerisinde Battlefield 1 için bulunan desteğin kaldırılacağını belirtti.

Tabii ki sunucular ve diğer çevrim içi içerikler devam edecek

DICE, belirttiği bu durum ile aslında oyuna herhangi bir güncellemenin veya düzeltilmenin gelmeyeceğini belirtiyor. Yapım için bulunan içerikler ve çevrim içi oyunlar olduğu gibi devam tahmin edildiği gibi devam edecek. İçinde bulunduğumuz yılın Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan destek, oyuna eklenecek son güncellemeleri, düzeltmeleri ve hataları giderilmede kullanılacak. Haziran'dan sonra Dice, tahminimizce, yeni projeleri üstünde çalışmaya başlayacak. Hal böyle olunca diğer oyunlara karşı olan çalışmalar azalacak ve gün geçtikçe destek ortadan kalkacak.

Yine de oyunculara Haziran'ın sonuna zaman tanınmış bulunuyor. Belirtilen zamana kadar oyuncular DICE ile iletişime geçebilecek ve oyun hakkında destek isteyebilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 22:15
E hani 2018 de çıkacaktı bf V daha yeni çalışama diyorsunuz

Not :bf1 2016 da çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
DICE, Battlefield 1 için bulunan desteği kaldırma kararı aldı
İlginizi Çekebilir