Dirt 5, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak

Özgür Deveci 10.09.2020 - 17:36
Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yarış oyunu Dirt 5, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak.

Geliştirici ve yayıncı Codemasters, off-road yarış oyunu DIRT 5'in Xbox Series X için 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Mayıs ayında gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde duyurulan oyunun çıkış tarihi tam bir yılan hikayesine dönmüştü. Oyunun nihayet resmi çıkış tarihi açıklandı.

Buna ek olarak oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 6 Kasım'da, Google Stadia platformuna ise önümüzdeki sene içerisinde çıkacağını belirtelim. Xbox Series X sürümüne nazaran oyunun PlayStation 5 versiyonu ise konsolun çıkışıyla birlikte erişilebilir olacak. Ayrıca oyunu PlayStation 4 veya Xbox One platformlarında satın alan kullanıcılar yeni nesil konsollara ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek.

Dirt 5, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak

Dirt 5, 10 Kasım'da Xbox Series X için piyasaya çıkacak

Serinin köklerine saygılı bir şekilde DNA'sını koruyan DIRT 5, DIRT mirasını şimdiye kadarki en cesur şekilde yeni bir bölümde devam ettiriyor. Yeni özellikler, yenilikler ve güncel bir yaklaşım sayesinde DIRT 5, sürekli ilgi çekici anlar yaratabildiğiniz bir off-road yarışı, stili ve kültürü merkezi haline geliyor.

PlayStation StoreMicrosoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 299,00 TL, Microsoft Store'da 197,50 TL ve Steam mağazasında 92,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Amplified sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 409,00 TL, Microsoft Store'da 255,00 TL, Steam mağazasında ise 119,00 TL ödemelisiniz. Bu arada oyunun Amplified sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar oyuna 13 Ekim'den itibaren erişim sağlayabilecek.

Codemasters, Dirt 5 için yepyeni bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan video, donmuş East River pistinde savaşan klasik Ford ve Peugeot ralli arabaları ile oyuncuları New York'a götürüyor. Oyunun geliştirme direktörü Robert Karp konuyla ilgili "Donmuş East River'da ralli arabalarında savaşmadığınız sürece New York'ta hiçbir şey bir kış akşamını yenemez. Buzda araba sürmek yetenek ve cesaret gerektirir. Ayrıca, bir hata sizi bir anda ilkinden sonuncuya götürebilir." ifadelerinde bulundu. Son olarak yayınlanan yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 16:49
alıncak gibi değil codemaster oyunları. anında fiyat düşüyor, humble bundle vs yerlere düşüyor çabucak. Konsolda plusla veriyolar vs..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dirt 5, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak
İlginizi Çekebilir