Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Dış hatlarda sorun

Dış hatlarda sorun

Dış hatlarda sorun
Marmara Denizi'nde bulunan MedTürk denizaltı kablolarından birisi koptu ve bu nedenle Internet'te yurtdışı çıkışlarında sorun yaşanıyor. Kablonun onarılması için çalışılıyor ve bu senepten dolayı da yedek kapasiteler ile açığın giderileceği belirtiliyor.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

J
JOHNSON Çırak

adsl ilemi ilgili bu

0 puan
A
Asiwega Çırak

ohhhh bea nasil rahatladim simdi bende sorun benim modem fln kaynaklaniyo diye paranoyak oldum evde kac gundur ama ahhh benim salak kafam daha nerede yasadigimin bilincinde deilim ki :P Burasi Turkiye yok oyle.........:)

0 puan
I
immolatus Çırak

hala dış hatlar aynı şekilde. Nezaket edipte sitelerinde bir açıklama yapma lütufları dahi yok. Ne diyeyim özelleşinde kurtulalım !!

0 puan
G
gencvarol Çırak

ya bu nasıl ıs anlamadım ya kablo netemı gecsek bı counter oynuyorduk sımdıde lagdan gecılmıyor pıng en az 150 denızın dıbınemı ınıp yapacaklar robotmu yollıcekler neyapaaklarsa yapsınlar

0 puan
X
X-scale Çırak

Yok arkadaşım yanlış ülkedesin burda ancak ana haber bültenlerinde kredi kartı ile kurban almanın caiz mi kazanılan bonusların helal mi olup olmadıðı tartışılır(bugün saat 6 da tartışıldı habertürk) yada konyada hacıların hocaların çıkardığı bi uygulama buna göre bayramın birinci günü ölenlerden mezar parası alınmıyacakmış ve dua etmesi için ücretsiz hoca tahsis edilecekmiþ(bugün saat 7 skytürk de tartışıldı) Bunca abukluklarýn tartışıldığı bi ülkede bize adslnin A sı bile çok gelir..canım türkiyem aynen devam atatürkün gösterdiği yolun 180 derece tersine 200 km hızla aynen devam.

0 puan
N
ninquelote Çırak

Uff ya yeter artık yaa..bıtmıcekmı bızım bu çilemiz...harbiden balıklarmı yedi o kabloları..nasıl kopar denizin dibindeki kablo yaa!! Bi Knight online zevkimiz vardi ,onu da aldılar elimizden.2'dk.lık lag lar oluyodu en son oynadığımda. neyseki merlininkazanı hızlı acılıyor:))

0 puan