Disney+ Tanışma Paketi avantajlı bir fiyat sunuyor

Ersin Kılıç 28.04.2022 - 13:24
Yakında ülkemizde yayın hayatına başlayacak olan yayın platformu için avantajlı bir Disney+ Tanışma Paketi duyuruldu.

Uzun süren dedikoduların ardından sene başında ülkemizde faaliyetlere başlayacağı resmi olarak duyurulan Disney+ yayın platformu için yeni bir paket duyurusu geldi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan aylık ve yıllık abonelik fiyatları ile yerelleştirilmiş ücretleri karşımıza çıkan platform için duyurulan Disney+ Tanışma Paketi, normal abonelik ücretlerinden çok daha avantajlı bir fiyat sunuyor.

Disney+ Tanışma Paketi 26 Haziran'a kadar kayda açık olacak

Disney+ Tanışma Paketi adı verilen bu paket için kayıtlar açılmış durumda. Bu kampanyaya 26 Haziran tarihine kadar kayıt olursanız, bu paketin avantajlarından yararlanabileceksiniz. 12 ay abonelik için sekiz aylık bir ödeme yapacağınız paketin daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Disney+ Tanışma Paketi için kayıt olduğunuz takdirde yıllık üyeliğe 349.90 TL yerine 279.90 TL ödeyeceksiniz. 

Disney+ Tanışma Paketi avantajlı bir fiyat sunuyor

Kayıt olmak için Disney+ resmi sitesinde yer alan kayıt butonuna basmanız ve mail hesabınızı yazmanız yeterli. Sonrasında mail hesabınıza gelecek bilgilendirme ile kayıt ve ödeme işlemi için gerekli yönergeler sunulacak.

Yeri gelmişken 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayacak Disney+ abonelik fiyatları konusunda daha önce yapılan açıklamayı da hatırlatalım. Disney Plus Türkiye fiyatı aylık 34.99 TL'den başlayacak. Yayın platformunun yıllık ücreti ise 349.90 TL olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ Tanışma Paketi avantajlı bir fiyat sunuyor
İlginizi Çekebilir