Divinity: Original Sin 2 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 29.08.2017 - 14:20
Yayınlanan oynanış videosu ile muhtemel yeni bir oynanabilir ırk da gösterildi.
Larian Studios'un izometrik fantezi RPG oyunu Divinity: Original Sin 2'nin çıkışına üç haftadan az bir süre kaldı. Büyük gün yaklaşırken, stüdyo dövüş, diyalog ve multiplayer oynanış içeren yeni bir video yayınladı.

Video bize oyunun son halini ve karakter tasarımını gösteriyor. Bir de iskelet. Tabi bu RPG oyunlarında her zaman gördüğümüz bir şey. Ancak, bu iskelet karakter tasarımı ekranındaydı. Acaba bu Original Sin 2'nin son oynanabilir ırkının Undead'ler olduğunu mu gösteriyor? Stüdyodan herhangi bir açıklama gelmemiş olsa da videoda gösterildiğine göre yolumuza "evet" ile devam ediyoruz. 

Oynanış, eski Original Sin oyununa kıyasla fazla değişmemiş gibi gözüküyor. Büyüler ve elementler birleştiği zaman etkileyici, bazen de tehlikeli efektler içeriyor. Yani büyü yapacağınız zaman nerede durduğunuza dikkat edin.  Dört kişilik drop-in, drop-out multiplayer co-op da kulağa çok hoş geliyor.

Divinity: Original Sin 2, 14 Eylül'de çıkışını yapıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
ibrahimAvci
ibrahimAvci 30.08.2017 23:29
çok güzel duruyor ancak down grade yer gibi geldi bana grafikten çok rpg lerde içerik çok önemli özellikle skill tree ler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Divinity: Original Sin 2 için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir