Division 2: Warlords of New York birçok bugla geldi

Kağan Depboylu 4.03.2020 - 13:46
Açıklanan çıkış tarihinden bir gün önce çıkan Division 2: Warlords of New York, oyunun seyrini baltalayan pek çok sorunla beraber geldi.

Division 2: Warlords of New York ’un çıkış tarihi 3 Mart 2020 olarak açıklanmıştı. Buna rağmen bir şekilde yeni DLC çıkış tarihinden 1 gün önce erişime açılan oyun pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Ek paketi büyük bir sabırsızlıkla bekleyen oyuncuların yüzleri erken gülse de oyunun stabil bir deneyim sunduğu söylenemez.

DIVISION 2: Warlords of New York birçok bugla beraber geldi

Division 2: Warlords of New York’un erken çıkışının ardından oyuncular bazı NPC’lerle iletişime geçemediklerini ve bağlantı konusunda sıkıntı yaşadıklarını bildirdi. Üstelik, NPC Community Leader’lar ile etkileşime geçilememesi ve bağlantı esnasında alınan Echo hataları oyunla ilgili tek sorun değildi. Ubisoft Echo hatalarıyla ilgili kendi forumlarında, “Daha önce bu şekilde, böyle bir hatayla karşılaşmamıştık.” açıklamasında bulundu.

Ubisoft ortaya çıkan hataların bir kısmıyla kısa zaman içerisinde ilgilense de oyuncuların asıl başını ağrıtan problemler hâlâ çözüm aşamasında. Önümüzdeki saatlerde Ubisoft, daha kapsamlı bir çözüm için bakım çalışmalarına başlayacak.

Division 2: Warlords of New York birçok bugla geldi

Ubisoft, öncelikli olarak şu durumlar üstünde çalışıyor:

-Warlords of New York başlangıç görevinde meydana gelen, oyuncuların farklı noktalara ışınlanmalarına neden olan hatanın çözümü.

-Helikopter sinematiğini geçmek isteyen oyuncuların Trinity Church içinde sıkışıp kalmalarına neden olan hatanın çözümü.

-Oyuncuların Community Leader NPC’ler ile etkileşime girememelerine neden olan hatanın çözümü.

-Oyuncuların aldığı Echo hatalarını önlemek için yapılacak olan geliştirmeler.

Ubisoft ayrıca, gelecek güncelleme ile bu sıkıntıların tamamının çözülebilmesinin mümkün olmayabileceğinin de üstünde durdu. Üzerinde çalıştıkları sorunlardan hangilerinin çözüleceği konusunda bir netlik olmadığını belirten ekip, bakım sırasında konuya dair bilgi paylaşımında bulunacaklarını açıkladı.

Duyurusuyla birlikte oyuncuları biraz olsun heyecanlandırmayı başaran Division 2: Warlords of New York, ne yazık ki talihsiz bir başlangıç yaptı. Eğer siz de mevut sorunlardan muzdaripseniz, Echo hatasının çözümleri konusunda bilgi edinmek için Division 2 forumlarına göz atabilirsiniz. Şayet Community Leader’lar ile etkileşime giremiyorsanız da oyunu tekrar başlatıp, ‘fast-travel’ yoluyla Safe House’a giderek bu sıkıntıyı çözebilirsiniz. Bu da işinize yaramazsa farklı bölgelere gidip Safe House’a geri dönmek sorununuzu çözebilir.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2020 11:56
15 tl sldim harika bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2020 20:24
Gayet guzel calisiyor.... Daha iyisi soyleyin varsa onu oynayalim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2020 17:10
gold sürümü alıyorsun dlc paketlerinden yararlanamıyorsun rezalet !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 02:17
Bence harika olmuş. Divison 2 gayet sürekleyici dolu dolu içerikle gelen bir oyundu. Bu ek paket gerçekten çok başarılı olmuş. Hikaye ve oluşturdukları lore çok hoşuma gitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 14:02
DLC'nin sağladığı level cap artışı ve SHD puanları ile verdiği avantaj oyunu p2w haline getirdi.
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 02:16
Level Cap bildiğim kadarıyla sadece o kısımda geçerli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Division 2: Warlords of New York birçok bugla geldi
İlginizi Çekebilir