Don't Starve için yeni ek paket açıklandı

Alperen Yüksel Altuğ 31.07.2015 - 20:34
Denizlerin hakimi olmaya hazır mıyız?!
Hayatta kalma oyunlarının son yıllarda bu kadar popüler olması ile beraber, birçok firma ya da bağımsız yapımcılar bu türe daha çok yönelmeye başladı ve çalışmalara da devam ediyorlar. Bu oyun türünün en eğlenceli oyunlarından birisi de kuşkusuz Don't Starve diyebiliriz.

Klei Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan Don't Starve, 2013 yılında yaptığı çıkış ile yüksek bir satış ivmesi yakalamayı başarmıştı. Geliştirici ekip ise uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak, yeni bir ek paketin müjdesini verdi.


Shipwrecked isimli ek paket, oyun için üçüncü ek paket diyebiliriz. Don't Starve: Shipwrecked ek paketiyle oyuna; yeni karakterler, yeni mekanlar, yeni hava koşulları, yeni yaratıkların olacağı belirtildi. Henüz fiyat ya da tarih ile ilgili bilgi vermeyen ekip, duyuru videosunu da yayınladı.

Videoyu izlediğimiz zaman ise, karakterimizin denizdeki durumunu görüyüoruz. Bu yüzden de bu ek paketin, denizi de kullanıma açıp açmayacağı merak konusu oldu. Önümüzde ki hafta, daha detaylı bilgilerin paylaşılacağını belirtelim.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2015 00:18
saniyesinde indiririm
Kalan Karakter: 300 Gönder
Don't Starve için yeni ek paket açıklandı
İlginizi Çekebilir