Doom Eternal için Ancient Gods genişleme paketi duyuruldu

Ersin Kılıç 8.08.2020 - 15:45
Bethesda yayınladığı video ile Doom Eternal oyununa hikaye görevi ekleyecek olan The Ancient Gods genişleme paketinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Doom Eternal için The Ancient Gods Part I isimli bir genişleme paketi geliyor. Bethesda yayınladığı kısa bir teaser videosu ile bu paketin duyurusunu gerçekleştirmiş olsa da asıl detaylar önümüzdeki günlerde oyuncular ile paylaşılacak.

Doom Eternal için Ancient Gods genişleme paketi duyuruldu

Doom Eternal bildiğiniz gibi bu yılın en iyi aksiyon oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz Mart ayında çıkan oyun için Bethesda bir açıklama yapmış ve The Elder Scrolls Online ile birlikte Doom Eternal oyununun da yeni nesil versiyonlarını duyurmuştu. Üstelik bu oyunları daha önce aldıysanız Playstation 5 ve Xbox Series X sürümlerine bedava olarak yükseltme yapabileceksiniz. 

The Ancient Gods paketine döndüğümüzde ise bu genişleme paketinin en azından birkaç bölümden oluşacağını söyleyebiliriz. Part I olarak duyurulan genişleme paketinin ilk detayları ise online olarak düzenlenecek olan Gamescom fuarının açılış gününde verilecek. Tam tarih vermek gerekirse 27 Ağustos 2020'de bu paketin ilk detayları ve tabi ki oynanış görüntüleriyle de karşılaşacağız. Ana oyunun hikayesini devam ettirecek olan bu ilk bölümün duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal için Ancient Gods genişleme paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir