Dragon Age: Origins'in "tool set'i" açığa çıktı

Yalçın Yaman 3.06.2010 - 12:31
Dragon Age: Origins'in "tool set'i" açığa çıktı

Dragon Age: Origins'in "tool set'i" açığa çıktı

PC başta olmak üzere tüm platformlarda merakla beklenen Bioware'in yeni oyunu "Dragon Age: Origins'in" tool set'i hakkındaki bilgiler su yüzüne çıktı. Bioware'in geliştiriciliğini yaptığı ve EA'nin dağıtımcılığını üstlendiği oyun ile ilgili en son bilgiler, Washington'da geçtiğimiz Pazar günü yapılan "Penny Arcade Expo" fuarında netlik kazandı. Tool set içinde içerik olarak bulunacak modlar ise şunlar:

"Create Original Adventures" – Bu seçenekte set'in zenginliğinden faydalanılarak yeni questler, karakterler ve bunlara ekler yaratılabiliyor; ayrıca çoğu tool set'de olmayan "cut-scenes" diye adlandırılan ara sahne yapımı ve daha fazlası da bu modda yer alacak.

"Powerful Script Editor" – Bu seçenekle de savaşlardaki karakterlerin yapay zekasından, taktik algılamalarına; parti halindeki hareketlerinden, yaratık çeşitlerine kadar tamamı ile değiştirilebilecek ve programlanabilecek.

"Content Creators Community" – BioWare firmasının planları arasında yer alan en büyük özelliklerden birisi de devamlı haberleşim sayesinde her tool set kullananın birbiri ile iletişim halinde olmasını sağlamak. Böylece amatör gruplar daha koordineli bir şekilde haraket edebilecekler.

"On-Going Toolset Content Updates" – Bioware'in eklemek istediği bir diğer güzel özellik ise, tool set'in devamlı güncellenerek daha fazla içerik sunup taze kalmasını sağlamak ki bu da heralde bu mod ile hayata geçecek.

Bioware "Never Winters Nights" için yaptığı tool kit'te yakaladığı başarıyı, "Dragon Age: Origins" tool kit'de de yaşamak istiyor. Hatırlayacağınız gibi 2002 yılında yapılan bu tool kit kullanılarak 5000 den fazla hikaye tasarlanmıştı.

KAYNAK
Dragon Age: Origins'in "tool set'i" açığa çıktı
2404.org


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: Origins'in "tool set'i" açığa çıktı
İlginizi Çekebilir