Dragon Ball FighterZ'nin beklenen güncellemesi yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 28.02.2018 - 13:50
Oyuncular, oynanışta ve çevrim içi oyunlarda gelişme bekleyebilir.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan Dragon Ball FighterZ, 2.5D dövüş oyunlarının devamı olarak görülmüştü. Yapımcı Arc System Works, bugün yayınladıkları güncelleme ile oyunda yaşanan bazı problemlerin ortadan kaldırıldığını belirtti. Yayınlanan güncelleme elbette tüm platformlar için yayınlanmış bulunmakta.

Arayüz ve oynanışta yapılan değişikler DBFZ'yi değiştirmiş

Yayınlanan güncellemede dikkat çeken bazı özelliklerden birkaçı menülerde geri çıkma oldu. Yani özellikle ayrı bir oda kurmanız gerekmiyor veya karakter seçimi için dövüşü yeniden başlatmanız gerekmiyor. Arc System Works, aynı zamanda karakterlere de el atmış bulunmakta. Karakterlerin çoğunda bulunan hatalar ve seri hareketlerin çoğu ortadan kaldırılmış ve düzeltilmiş bulunmakta. 2.8GB olan bu güncelleme, her ne kadar çoğu sorunu ortadan kaldırıp iyi bir oynanış sağlasa da, halen menülerde bulunan imleç hataları ve çevrim içi modda yaşanan bağlantı ve oynama problemlerini ortadan kaldırmış değil.

Yine de Arc System Works'ün bu tür sorunlar üzerinde de çalıştığını belirtebiliriz. Çıktıktan birkaç hafta sonra gelen güncelleme biraz geç olarak görülebilir, ama ne derler bilirsiniz, geç olsun güç olmasın. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball FighterZ'nin beklenen güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir