Dreadlands erken erişim çıkış tarihi

Berat Darıcı 7.03.2020 - 12:06
Sıra tabanlı strateji oyunu Dreadlands, 11 Mart tarihinde Steam üzerinden erken erişim olarak çıkacak. Ayrıca oyun için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Blackfox Studios tarafından geliştirilen strateji oyunu Dreadlands, 11 Mart tarihinde Steam üzerinden erken erişim olarak çıkacak. Sıra tabanlı çevrim içi oyunun renk paleti ve grafikleri oldukça güzel gözüküyor. Oyun için yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Dreadlands, kıyamet sonrasın da şiddet dolu içerik vaat ediyor. Oyunda bolca otlak alanlar, bataklıklar, ormanlık alanlar, dağlar, kurumuş bölgeler ve yıkıntılarla dolu harabeler var. Oyunda ilerledikçe yeni yetenekleri açabiliyorsunuz.

Fatshark tarafından yayınlanan oyunda 3 farklı çete bulunmakta. Her çetenin kendine özgü yetenekleri var. Bazıları keskin nişancı, bazıları hurdaları ölümcül silahlara çeviriyor. Çetelerin yetenekleri birer tane ile de sınırlı değil. Oyunun erken erişimin döneminde 2 tane çete bulunacak. İlerleyen zamanlarda üçüncü çete olan Skarbacks çetesi de oyuna eklenecek. Oyunda hem PvE hem PvP içerikleri bulunmakta.

Dreadlands erken erişim çıkış tarihi

Sıra tabanlı taktik çarpışma oyunu Dreadlands'de güç, ya da sadece hayatta kalmak için mücadele edin. Oyunda moral sistemi bulunmakta. Bu sistem sayesinde düşmanlarınızı moral yönünden yenebilirsiniz. Bu durum size avantaj sağlayacaktır

Dreadlands, 6 ay erken erişimde kalacak

Dreadlands üç yıldır geliştirilmekte. Bu süre zarfında binlerce oyuncu sayısız beta testine katıldı. Erken erişim olarak yoluna devam edecek oyun içerisinde karşınıza gelen tüm oyuncular ile etkileşime geçebileceksiniz. Oyunun toplamanın üçte biri erken erişim boyunca oynanabilir olacak. Erken erişimin 6 ay boyunca sürmesi bekleniyor. Oyunun Türkçe alt yazı ya da arayüz desteği ise bulunmamakta.

Oyunun içinde PvP için rekabeti artırmak amaçlı sezonlar olacak. Aynı zamanda her sezon da oyuncuların sıralamaları bulunacak. Bunun dışında oyunda karşılaştığınız oyuncular ile PvP yapmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz iş birliği de yapabiliyorsunuz. Oyunun sistem gereksinimlerinden bahsetmek gerekirse sizi üzecek bir durum yok. Elbette yüksek grafikler isteyen ve iyi bir donanıma sahip oyunculardan iseniz biraz üzülebilirsiniz. 16 GB depolama isteyen oyun önerilen olarak 4 GB RAM,  Dört çekirdekli Intel veya AMD işlemci ve 1 GB VRAM ile gelen DirectX 11 uyumlu Nvidia ya da AMD ekran kartı istiyor.

Oyunun geliştiricisi Blackfox Studios, İsveç'in Stockholm kentinde 2017 yılında kurulan bağımsız bir stüdyo. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun resmi web sitesini de buraya bırakıyorum.

Grounded oynanış videosu paylaşıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreadlands erken erişim çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir