Dreams çıkış fragmanı ve diğer detaylar

Berat Darıcı 14.02.2020 - 00:33
PlayStation 4 özel oyunu Dreams için çıkış fragmanı paylaşıldı. Oyun hakkında detaylar ve ilk inceleme puanları bu haberimizde.

PlayStation 4 özel oyunu Dreams'in çıkış fragmanı paylaşıldı. Media Molecule tarafından geliştirilen Dreams, Türkçe arayüz ya da alt yazı desteğine sahip değil. Erken erişim kullanıcılarına şu anda açık olan oyun, tam sürümü ile beraber yeni güncellemeler de alacak. Bunlar arasında bazı hata düzeltmeleri, kullanıcı arayüzü geliştirmeleri, ince performans iyileştirmeleri ve araç kitleri gibi çeşitli oyun içi içerikler var.

Oyunun desteklenen dilleri arasında İngilizce, Rusça, Korece, Çince,  Almanca, İtalyanca,  Japonca, Fransızca, İspanyolca,  Portekizce,  Lehçe ve Arapça yer almakta.

Sony Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen oyun  14 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkacak.

Dreams'in ilk inceleme puanları şu şekilde
SpazioGames 85
IGN Spain 87
Hobby Consolas 88
Gamerheadquarters 90
Everyeye.it 90
IGN 90
Jack of All Controllers 95
Push Square 100
God is a Geek 100
Official PlayStation Magazine 100

Oyunun çıkış fragmanını buraya tıklayarak ya da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Dreams çıkış fragmanı ve diğer detaylar

Dreams nasıl bir oyun?

Sürekli genişleyen, açık uçlu, sıra dışı ve sınırsız olasılıkların bulunduğu bir oyun Dreams. Bulmacalar, her şeyi yapabileceğiniz çılgınlıklar ve etkileşimli maceralar. Oyundaki insanların oluşturduğu içerikleri keşfedebilir. Kendi oyununuzu yapmak için ilham alabilirsiniz.

İzlemesi basit, öğretici videolardan yardım alabilir, kendi oyunlarınızı tasarlamayı ve canlandırmayı öğrendikten sonra hayal gücünüzü  konuşturabilirsiniz. Sürükleyici hikaye içeriği ile kendinizi oyuna kaptırın.

Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bu oyunda hayal ettiğiniz her şeye hayat verin. Yaratmak istediğiniz her şeyi sınırları olmayan bu dijital alanda kaybolarak yapabilirsiniz. Oyunun eğitim videoları ile kendinizi geliştirebilir ve daha iyi içerikler oluşturabilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanından topluluk yapımı oyunları bulabilirsiniz. Kendi yaptıklarınızı da yine aynı şekilde insanlar ile paylaşabileceksiniz.

Dreams, yarat ve paylaş üzerine kuruludur. "Sanatın Rüyası" olarak bilinen Media Molecule tarafından geliştirilmiştir. İnsanlar başkalarının oynaması için kendi oyunlarını oluşturabilir. Başkaları tarafından oluşturulan oyunları da oynayabilir.

Oyunun geliştiricisi Media Molecule, Britanyalı video oyunu geliştirme stüdyosudur. Kuruluşu 4 Ocak 2006'ya dayanmaktadır.

2K'in yeni stüdyosunun ismi duyuruldu: 31st Union

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 17.02.2020 13:34
İnceleme bekliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 10:13
Ps 4 ün Garry's mode u işte ne uzattınız be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 21:29
orjinal Dreams i hatırlayanlar? yoksa çok mu yaşlandım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 02:59
Kendi Fallout evrenimi yaratma fikri cezbedici kafamdaki fikri yansıtabileceksem diyalog ve metinler yazabileceksem mükemmel bir olay
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreams çıkış fragmanı ve ilk inceleme puanları
İlginizi Çekebilir