Dune filmi için mükemmel bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 22.07.2021 - 16:40
Ardarda ertelenen ve nihayet gösterim günü için gün saymaya başladığımız Dune filmi için heyecanlandıracak ir fragman daha yayınlandı.

Dune filmi için şahane bir fragman daha yayınlandı ve tabir-i caiz ise filme olan heyecanımız kat be kat arttı diyebiliriz. Normal şartlarda geçtiğimiz yıl gösterime girmesi gereken film diğer birçok filmde olduğu gibi erteleme kararı ile karşılaşmış ve 2021 yılına kaydırılmıştı. Önce Mart olarak açıklanan gösterim tarihi ardarda gelen ertelenmeler ile Ekim ayına kadar atılmıştı. 22 Ekim'de gösterime girmesine kesin gözüyle bakılan filmin yeni fragmanı ise geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.  

Dune filmi 22 Ekim 2021'de gösterime girecek

Covid-19 salgını sonrasında her ne kadar normalleşme çalışmaları devam etse de salgının bir türlü durdurulamaması birçok sektörde olduğu gibi sinema sektörünü de büyük ölçüde etkiliyor. Bildiğiniz gibi birçok sinema salonunun geçtiğimiz aylarda kapılarını açmaya ve hasılat rakamları yeni yeni toparlamaya başlamıştı. Büyük bütçeli filmlerini erteleme kararı alan Warner Bros doğal olarak en yüksek seyirci sayısına ulaşmayı hedefliyor diyebiliriz.

Filmin fragmanına baktığımızda ise daha önce yayınlanan fragmanlara göre çok daha farklı sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Filmde yer alan birçok karaktere yer verilen bu fragmanda ayrıca bol bol aksiyon sahnesine ve kitaptan da hatırlayacağımız bazı kilit noktalara değinmiş. Dune filmi için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sicario ve Arrival dışında Blade Runner 2049 filminin de yönetmenliğini yapan Denis Villeneuve tarafından yönetilen Dune filmi kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmin kadrosunda Jason Momoa, Javier Bardem, Oscar Isaac, Timothée Chalamet,  Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Zendaya ve Rebecca Ferguson gibi oyuncular yer alıyor.

Dune filmi için yayınlanan hikaye özeti ise şu şekilde; “Dune: Çöl Gezegeni”, efsanevi ve duygu dolu kahraman Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Doğuştan yetenekli bir genç harika bir kaderin ötesinde ile dünyaya gelmiştir, ailesinin ve ülkesinin geleceği için evrenin en tehlikeli yerine yolculuk etmesi gerekmektedir. Kötü niyetli güçler gezenin varolan en özel kaynağını ele geçirmek için birbirleriyle çatışma içindedir. İnsanlığın en yüce potansiyelini ortaya çıkarma olanağına sahip bir madde ve sadece korkularını yenebilenler kurtulabilecektir. 

Dune filmi için mükemmel bir fragman yayınlandı

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 11:37
kitap kitaptır, film de film. kitapta ki ana konuya ve karakterlere sadık kaldıkları sürece bence sıkıntı yok. bu arada film çok iyi görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 01:54
yok onu izledim yok bunu okudum diyenlere sozum, bunun dizisi var 3 bolum ve her bolum 1 saatin uzerinde , orada tiyatral sekilde anlatılıyor bir cok sey, onu izleyin kitabı okumus kadar olacaksınız, bundan beklenti nedir onuda anlamıs degilim, alt tarafı film olucak işte sonucta ticari kaygı
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 15:48
Dizi tum kitaplari kapsamiyor ayrica bir cok insan o mavi gozleri gorunce kapatir film her turlu iyi olacak gibi ticari kaygi dunyada herseyde vardir sanat sinemasi dahilki yonetmenler film cekebilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 00:10
Seriyi okudum, gerçekten çok sıkıcı ve boğucuydu. Eskiden yapımcı firmayı batıran filmini de izledim, adamlar o kadar büyük bütçe ile herkesin kitapta geçen düşüncelerini bile filme aktarmaya çalışmışlar ve patlamıştı. Umarım bu hem kitabından hem de 84 filminden daha iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2021 17:44
Ben küçüktüm bu filme başladılar.Ömeden izlesek bari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2021 10:21
thanos un gerçeği değilmi o :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dune filmi için mükemmel bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir