Dying Light 2 belirsiz bir tarihe ertelendi

Furkan Güler 21.01.2020 - 11:06
Oyun nasıl olacak?

Özellikle platform mekanikleriyle dikkatleri üzerine çeken Dying Light 2'den üzücü bir haber geldi. Geliştirici ekip tarafından açıklanan bilgiye göre Dying Light 2 belirsiz bir tarihe ertelendi. Geride bıraktığımız yıl oyun fuarlarında öne çıkan yapım, oynanış mekanikleri sayesinde oynayanları etkilemişti. Oyunun belirsiz bir tarihe ertelenmesi ise oyuncuları üzmüş durumda.

Dying Light 2 belirsiz bir tarihe ertelendi

Techland CEO’su Pawel Marcewka'nın verdiği habere göre oyun kalite olarak daha iyi bir hale getirildiğinde piyasaya çıkacak. Belki de Dying Light 2'yi yeni nesil platformlarda göreceğiz.

Dying Light 2 hakkında

İnsanlık virüse karşı verdiği savaşı kaybedeli 15 yıl oldu.

Ayakta kalan son büyük insan yerleşimi, modern karanlık çağda acımasız ve hastalıklı bir dünyada varoluş mücadelesi veriyor. Gün içinde eşkıyalar, farklı gruplar ve açlıktan kırılan afetzedeler sokaklarda hurda avına çıkıyor, bazen gerekirse şiddet kullanarak bulduklarını başkalarının elinden alıyor. Geceleriyse marazlılar sarıyor her yanı. Yaşayanları avlamak için saklandıkları o karanlık yerlerden çıkıyorlar.

Adın Aiden Caldwell. Marazlı bir afetzedesin. Sıra dışı çevikliğin ve vahşi dövüş becerilerin, seni bu tehlikeli dünyada güçlü bir müttefik ve kıymetli bir varlık haline getiriyor. Başkalarının başaramadığı şeyleri başarıyorsun. Kimsenin cesaret edemediği yerlere giriyorsun. Eşsiz yeteneklerinle, bu çürüyen metropolde değişimi sağlamak senin elinde.

Tıpkı bu kentin kaderinin senin ellerinde olduğu gibi...

SENİN KARARLARIN, SENİN DÜNYAN

Yıkılmanın eşiğindeki bir toplumun kaderini belirlerken zor kararlar vermeli, ciddi fedakârlıklarda bulunmalısın. Yaptığın seçimlerin etkisi, şehrin tüm bölgelerinde hissedilecek ve keşfedebileceğin yeni topraklar, yeni bölgeler ortaya çıkacak.

SIRA DIŞI ÇEVİKLİK VE VAHŞİ DÖVÜŞLER

Sıradan başlayan maceranda büyük güç sahibi biri haline geldin ve birinci şahıs vahşi dövüşlere girmeni gerektiren bu şehirde, dilediğince hareket etme özgürlüğüne sahipsin.

MODERN KARANLIK ÇAĞ

Kaynakların ve elektriğin az ve güvenilmez olduğu, idari birimlerin yozlaştığı çaresiz kentte, insanlık karanlık çağa dönmüş gibi. Medeniyet yok olmuş fakat kalıntıları hâlâ ayakta. Burası vahşi, ilkel ve acımasız bir dünya. Burada yaşayanlar da farklı değil.

MARAZ EVRİM GEÇİRDİ

Maraz evrim geçirerek UV ışığına karşı daha hassas bir hal aldı. Toplum gün ışığının sağladığı kısmi korumaya sığınırken marazlılar binaların gölgelerinde saklanıyor. Marazlıların geceleri sokaklarda rahatça ava çıkması, sana gün içinde şehirde erişmenin mümkün olmadığı yerleri keşfetme olanağı sağlıyor.

2-4 OYUNCULU İŞBİRLİĞİNE DAYALI OYUN

Tüm hikâyeyi en fazla dört kişiyle, işbirliğine dayalı olarak oynayabilirsin. Kendi oyununu yarat veya diğer oyunculara katıl ve verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına, oluşturdukları dünyanın seninkinden ne kadar farklı olduğuna bak.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2020 05:44
indirmek isteyorum nasyl indirmeli torrentsiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2020 20:29
baktılar 1.oyundan farklı hiçbişey yapamamışlar, oyunu çıkarıp rezil olacağına erteleyip durursunuz böyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2020 19:33
Aptal konsollar yüzünden (ps5, xbox series) oyunlar ertelenmeye başladı. Önce Avengers şimdi de bu.
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 17:21
Remaster yaparlar satarlar sen kafanı yorma kuzum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 22.01.2020 19:28
Olmasın o zaman çıkmasın hiç. Mount and Blade de çıkmasın. Geciken oyunları asla para verip almam. Korsan oynarım.
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 17:20
Zaten oyun satın alan birine benzemiyorsun kasma o kadar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2020 07:50
Oyun sitesi fakat MMO & MMORPG türünden bihaber. Maalesef Lost Ark da 2020 de EU'a gelmeyeceğini açıkladı. Bu gerzek konsol piyasası yüzünden mi, Diablo 4 duyurusundan mı bilemem ama bir sürü rpg oyun askıya alındı. Mesela New World (Amazon) Open world PvP sistemini iptal etti, tonla haber var MK.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 belirsiz bir tarihe ertelendi
İlginizi Çekebilir