Dying Light için yeni DLC paketi 23 Temmuz'da çıkıyor

Özgür Deveci 27.06.2020 - 14:41
Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon tabanlı rol yapma oyunu Dying Light'ın yeni indirilebilir içeriği Hellraid 23 Temmuz'da çıkıyor.

Geliştirici ekip Techland, Dying Light'ın yeni indirilebilir içeriği Hellraid'in 23 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 32,90 TL fiyat etiketiyle piyasaya çıkacağını duyurdu. Bu arada indirilebilir içeriği oynamak için Dying Light oyununun Steam sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Geliştiriciler, içeriği şu şekilde "Bu DLC'de her yaşa uygun olmayan veya iş yerinde görüntülenmesi sakıncalı olabilecek içerikler yer alabilir: Sıkça Şiddet veya Kan, Genel Yetişkin İçerik" ifade ediyor.

Dying Light için yeni DLC paketi 23 Temmuz'da çıkıyor

Dying Light için yeni DLC 23 Temmuz'da çıkıyor

Tuhaf arcade oyun makinesinin nereden geldiğini kimse bilmiyor. Sebebi anlaşılamayan bir güç kesintisinin ardından birden Kule sakinleri onu Kule'nin bodrum katında buldular. Buldukları şeyin başka bir diyara açılan bir kapı olduğundan habersiz, makineyi yukarı taşıdılar. Bu tuhaf cihazı kullanarak Techland'in piyasaya çıkarılmamış birinci şahıs, fantastik kesip biçme oyunu Hellraid'i temel alan tamamen yeni bir oyun moduna eriş ve Dying Light'ı bambaşka bir şekilde deneyimle.

Ana Özellikler

Cehennem ordularını kesip biç - Harran'ın tanıdık sokaklarını arkanda bırakıp cehennemin hizmetkârlarıyla dolu dünya dışı bir kaleye adım atmak için geçidi kullan. Taş koridorlar ve loş odalardan geçerken ortaçağdan kalma kılıçlar, baltalar ve çekiçlerle yepyeni şeytani düşmanları biç.

Yepyeni bir oyun modunda ustalaş - İblislerle dolup taşan zindanlardaki zorlu ve tatminkâr maceralarda becerilerini kanıtla. Kaleyi tekrar tekrar ziyaret ederken ek ödüller kazanmak için primleri al. Hellraid aşamanı arttırarak bu şeytani dünya dışında da kullanabileceğin yeni silahlar elde et.

Saldırıları ister yalnız ister işbirliğiyle yap - İster tek başına şansını dene ister en fazla 4 kişi olacak şekilde bir grup oluştur, cehennem iblisleri her zaman seni bekliyor. Grubundaki kişi sayısına ve toplam gücünüze denk uğursuz kuvvetlere karşı zorlu bir meydan okumaya hazırlan.

Dying Light, et peşindeki zombilerin istila ettiği açık dünyada, kıyamet sonrası dönemde geçen, birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunudur. Gizemli bir virüs salgınıyla perişan olmuş şehri keşfet. Erzak ara, silah üret ve marazlı ordularıyla çarpış. Son olarak indirilebilir içeriğin duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2020 18:48
sonunda Dying light ile ilgili haber gördüm anında tıkladım. daha fazla dl haberleri gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light için yeni DLC paketi 23 Temmuz'da çıkıyor
İlginizi Çekebilir