Dynasty Warriors 9 için harika bir video daha yayınlanmış durumda.

Furkan Güler 17.01.2018 - 14:26
Oyunun açık dünyası tam olması gerektiği gibi olmuş.

Dynasty Warriors 9 ile birlikte serinin oyuncuya sunduklarını oldukça geliştirdiğini belirten yapımcı ekip, son oyun ile dokuzuncu oyun arasındaki farkı göstermek için yeni bir video yayınladı. Dynasty Warriors 9'a büyük bir açık dünya ekleyen geliştiriciler, sadece açık dünya eklemek ile kalmamış, açık dünyanın içerisini de onlarca detay ile doldurmuş. Dynasty Warriors 9'a avlanma mekaniği de ekleyen geliştiriciler, avlanarak eşyalarımızı geliştirmemize yarayacak materyaller bulmamızı isteyecek. Birbirine bağlı görevler sayesinde bir görevde yaptığınız eylemin, diğer görevlere de etki edebileceği söyleniyor.

Dynasty Warriors 9 için yeni bir video yayınlandı

Ayrıca dokuzuncu oyun ile birlikte bundan sonra evimizi de dekore edebileceğiz. Ev dekorasyonu hakkında pek bilgi vermeyen geliştiriciler bakalım oyunun bu yönünü zengin tutacak mı? Seriye yeni karakterler de ekleyen Koei Tecmo ekibi, artık her karaktere özel bir oyun sonu da eklemiş. Diğer oyunlarda ise oyunu bitirdiğimizde bağlı olduğumuz ulusun sonunu görebiliyorduk.

Üç krallığın savaşını anlatacak olan yeni oyunun senaryosunda Çin'e barış getirmeye çalışacağız. Şimdiye kadar geliştirilmiş en detaylı ve fazla içerikli Dynasty Warriors yapımı olarak ile karşımıza çıkacak oyunda, yine kocaman orduların arasına amansızca dalacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2018 19:04
Hiç sevmem bu seriyi ama bu sefer alınacak gibi duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 17.01.2018 14:42
Ya şu müziklere bak oyuna bak :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dynasty Warriors 9 için harika bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir