Dynasty Warriors 9 için yeni bir fragman daha yayınlanmış durumda.

Furkan Güler 4.12.2017 - 16:13
Yeni oyun 2018'in başında geliyor.

Dynasty Warriors 9 için yeni bir fragman daha yayınlandı. KOEI Tecmo önderliğinde hayatta kalmaya devam eden Dynasty Warriors serisi, yeni oyununda ilk defa oyunculara göstereceği bir grafik motoru kullanıyor. Oynanış anlamında pek fazla değişikliğe gitmeyen geliştiriciler, sadece oyunun kombo sisteminde bazı yenilikler ile karşımıza çıkacak. Yeni sistemde artık 3 çeşit atak stilimiz bulunuyor.

Yan görevler anlamında da yenilikler getiren dokuzuncu oyun, 13 Şubat 2018 tarihinde çıkacak. Üç krallığın savaşını anlatacak olan oyunda güce denge getirmeye çalışacağız. Şimdiye kadar geliştirilmiş en detaylı ve geniş içerikli Dynasty Warriors oyunu olma iddiası ile karşımıza çıkacak yapım, bire karşı binler konseptini yeni nesil ile birleştirip karşımıza getirecek. 

Eski oyunlardan farklı bir yol izleyerek daha gelişmiş bir savaş sistemi ve daha fazla RPG elementi içerecek olan yapım, yine bizleri yüzlerce düşmanın arasına atıp ortalığın tozunu dumanına katacak. Çin hanedanlarının feodal dünyasında birçok farklı kahramanı kontrolümüze sunacak olan Dynasty Warriors 9, dinamik gece gündüz döngüsü, farklı iklimler ve birbirinden farklı bölge konseptlerini oyunculara sunacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 16:40
senelerdir oynuyorum, basit. kes kes kes : ) stres atmak isteyen için bire bir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dynasty Warriors 9 için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir