Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
E3

Bioware imzalı Anthem'ın E3 2018 fuarındaki özel sunumuna girdik

Bioware imzalı Anthem nasıl olmuş?

E3 2018 Özel: Anthem'ın özel sunumuna girdik

Anthem, Bioware'ın Mass Effect Andromeda'da yaşattığı hüsrandan sonra duyurduğu bir oyun ve doğal olarak E3 2018 fuarının da en merak edilen oyunlarından birisi konumunda bulunuyor. Aslında bu oyunun Bioware için ya çöküş ya da çıkış oyunu olabileceğini de söyleyebiliriz. Bu nedenle Anthem'ın önemi de çok daha büyük bir durumda.

Bioware imzalı Anthem'ı E3 2018'de gördük

EA Games'in tanıtımlarına büyük önem verdiği Anthem, EA Play etkinliğinin de en büyük alanlarından birisine sahipti. Ayrıca diğer oyunlara oranla oyuna olan merakın ve ilginin de daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Peki Anthem bu kadar ilgiyi hak edebilecek bir oyun mu?

Aslında Anthem'ın genel itibari ile ortada kalan bir yapım olduğunu da söyleyebiliriz. Görsel anlamda inanılmaz başarılı duran oyun dinamikleriyle de düzgün işleyen bir yapısı bulunuyor. Tüm bunlara rağmen oyunu izlediğinizde adını koyamadığınız bir eksiklik farkediyorsunuz. Oyun çok tek düze ilerliyor da diyebiliriz. İşte biz de Merlin'in Kazanı olarak EA Play etkinliğinde Anthem'in kapalı kapılar arkasındaki özel sunumuna girdik. peki oyun hakkındaki düşüncelerinmiz nasıl?


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Warhammer ve Titanfall karışımı özgün olmayan basit bir oyun gördüm ve söylenildiği gibi oyunda ne yapıldığı belli değil kurgu yok... bunları izleyince iyi ki varsın DICE ve Bethesda!

0 puan
MO
MK Okuru

Artik yeter ya bir yeni oyun duyuruyorlar hemen arkasinda fiat hakkinda birrileri bir seyler yaziyor artik adet oldu valla baydi tek derdimiz oyun olsun

0 puan
E
emc Çırak

Nasıl olduğunun değil, Türkiyede artık fiyatının nasıl olduğunun önemi var. Oyun nasıl olmuş bilmem ama fiyatı güzel olmuş, Türk insanı tamda orjinale yavaş yavaş alışmaya başladığı şu dönemde fiyat harika olmuş, Tıpkı Fifa 19 gibi...

0 puan
B
borriz53 Çırak

olumsuz eleştirilere rağmen ben Anthem'dan umutlu olan taraftayım. en azından güzel bi co-op oynanışı sunar diye düşünüyorum. senaryo zayıf kalacak gibi maalesef.

0 puan
MT
Manhunt Two Çırak

Daha oyun çıkmadı ki bekleyelim bir oyun çıkmadan iyi kötü demek moda olmuş artık.

0 puan
MT
Manhunt Two Çırak

Bu tür oyunlarda Divison 2'de dahil.En büyük eksiklikleri yani bu tek düze kalmalarının sebebi çevre ile etkileşimin çok az olması ve araç kullanılmaması.Bu ikisi iyi olursa bu tür oyunlarda herkesce sevilir.Ama şuan da herkese hitap etmiyor.

0 puan