Earth No More ve 3D Realms birlikte diriliyor

Murat Halilbeyoğlu 25.09.2012 - 16:27
İşte geçmişin hayaletleri
Duke Nukem ile aklımıza kazınan 3D Realms toprak altından çıkıyor. Hem de öyle bir çıkıyor ki ortalıkta toprak bırakmayacak bir oyun ile geliyor; Earth No More.

Bundan yıllar önce de ismi anılan Earth No More adlı oyun şu anda Kickstrater benzeri bir site olan Gambitious'da kendine yer edinmiş durumda, lakin henüz fon projesi start almış değil ancak merak edenler kampanyayı buradan (sayfanın alt kısımlarında) takip edebilirler.

Earth No More ve 3D Realms birlikte diriliyor
Bir FPS oyunu olarak tasarlanan Earth No More için açıklama kısmında "İnsanlığın dünyayı bitmek bilmez bir şekilde yok edişi gezegenin derinlerinden gelen biyolojik bir yanıt ile karşılaşır ve bu şekilde cehennem azabı başlar" diye yazıyor.

Bir habere göre ise 3D Realms bu projeye sadece ortak olmuş durumda, projenin diğer tarafındaki firma ise henüz bilinmiyor.

Daha önceden de dediğimiz gibi yıllar önce (2009) yılında ilk defa adı geçen Earth No More'un o yıllarda çıkması bekleniyordu lakin yeni Duke Nukem projesi kendisi gibi bu yeni oyunu da bitirdi. Neyse ki şimdi yeni bir umut var.

Bakalım 3D Realms eskisi gibi bizi mest edecek mi?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 06:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Earth No More ve 3D Realms birlikte diriliyor
İlginizi Çekebilir