EDF 4.1'in yan oyunu Wingdiver the Shooter Steam'e geliyor

Mehmet Atilla Turan 24.04.2018 - 18:38
Earth Defense Force, TPS'den çıkıp Bullet Hell oyununa dönüşüyor.

Az bilinen ve garipsenen Earth Defense Force serisi, aslında çok eğlenceli bir TPS (Third Person Shooter) oyunu olarak bilinir. Her ne kadar oyuncu sayısı Batı ülkelerinde az olsa da, Earth Defense Force'un Japonya'daki hayranlarının sayısı gerçekten çok fazla. Devasa böcek türlerinin şehrinize saldırdığı bu oyunun temelleri aslında PS2'nin ilk çıktığı dönemler, yani 2000 senesinin başlarına kadar dayanıyor. Earth Defense Force 4.1 ise aslında daha önce PS3 ve Xbox 360 için var olan Earth Defense Force 2025'in remastered hali olarak halen piyasada bulunuyor.

Wingdiver da kimin nesi?

Earth Defense Force 4.1'de oynayabildiğimiz karakterlerden biri olan Wingdiver'ın kendine ait özel bir oyunun olacağı daha öncesinde belirtilmişti. Yakın zamanda çıkacak olan bu yan oyunun türü ise Shoot'em Up, ya da diğer uyan bir tür olan Bullet Hell olarak tanımlandı. Her ne kadar ters bir durumda olsa da, Earth Defense Force severlerin yine de seveceği ve direk alacağı sağlam yapımlardan biri olacak.

Earth Defense Force 4.1: Wingdiver the Shooter, 26 Nisan tarihinde oyunculara Steam üzerinde sunulacak. Oyuna ait videoları ve oyun için görüntüleri görmek için Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
EDF 4.1'in yan oyunu Wingdiver the Shooter Steam'e geliyor
İlginizi Çekebilir