1/2

Efsanelerle Bir Gezinti #14

Ceyda Doğan 14.09.2013 - 21:34
İnfazcı'yı bir de bu şekilde görün
Merhaba sihirdarlar, geçtiğimiz haftalarda saldırı gücü taşıyıcıları için birkaç ipucu vermiştik. Özellikle yanlarına alabileceğiniz başarılı şampiyonları ve uygulayabileceğiniz taktikleri anlatmıştık. Hazır geçtiğimiz haftalarda Lucian ortaya çıkmışken, kendisini farklı koridorlarda deneyen biri olarak, birkaç detayı sizlere sunmaya karar verdim.

Lucian, infazcılığıyla tanınan bir şampiyon. Sevdiği kadını kaybetmesiyle birlikte, yaşama amacını sadece intikam üzerine yoğunlaştırmış bir çılgın. Yaşayan ölülere karşı eşi Senna'yla savaşırken, Thresh hiç ummadık bir hamle yapar ve onun ruhunu hapseder. Eşini kaybeden Lucian, içindeki merhameti de eşiyle birlikte kaybedince, onun ruhunu huzura kavuşturmak için ölülerle savaşmaya devam ediyor ancak daha acımasız bir hale bürünüyor.

Efsanelerle Bir Gezinti #14
Lucian oldukça başarılı bir saldırıcı gücü taşıyıcısı ve aynı zamanda yukarı koridorda da kendi halinde bir şampiyon. Hatta orta koridorda bile rakibinizin kabusu olabilirsiniz. Orman hariç, tüm koridorlarda deneyen biri olarak, en çok yukarı koridorda eğlendiğimi belirtmeliyim.

Lucian'ı orta veya yukarı koridorda oynayacaksanız, tutuştur ve sıçra büyülerini almanızı tavsiye ederim. Yukarı koridorda sizi zorlayacak bir şampiyon gelecek olsa bile, sizin avantajınız büyüleriniz ve tabi ki yetenekleriniz olacak. Orta koridorda, karşınıza yetenek gücü temelli bir şampiyon geleceği için, işiniz daha kolay. Yukarı koridora giderseniz alacağınız ilk eşya 2 adet can iksiri ve uzun kılıç olsun. Böylece daha fazla saldırı gücüne sahip olursunuz.

Efsanelerle Bir Gezinti #14
Aşağı koridor için ise bariyer ve sıçra sizin için bir zorunluluk olabiliyor, özellikle karşınızda Vayne varsa. Lucian'ın Queen, Vayne ve Tristana'ya karşı zayıf olduğunu belirteyim. Varus, Thresh ve Nasus'un da korkulu rüyası oluyor.

İşin ilginç yanı ise Nami, Leona ve Soraka ile başarılı bir ikili oluyorlar. Özellikle Thresh, Lucian'ın yanına giden en başarılı destek şampiyonu. Evet doğru duydunuz, işin hikaye kısmında baş düşman olsalar bile, oyun içerisindeki en başarılı çiftlerden biri.

Efsanelerle Bir Gezinti #14