Elon Musk sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladı

Ahmet Özçilingir 22.10.2018 - 10:41
Bir sal bizi artık Elon

Elon Musk'ın oyun dünyası ile yakından ilişkisi olduğu artık biliniyor. Oyunlarla arası oldukça iyi olan Teknoloji devi Tesla ve SpaceX'in kurucusu ünlü iş adamı Musk'ın attığı tweetler gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Fortnite'ı satın alıp sileceğim" şeklinde esprili bir tweet atan Elon Musk, bu sefer de sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladı.

Elon Musk'tan Darksouls, Bloodborne ve Zelda benzetmesi

Elon Musk sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladı

Elon Musk, sosyla medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan iş adamlarından. Facebook ile arası pek de iyi olmayan Musk, Twitter'ı ise oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Oyunlarla arası da oldukça iyi olan Musk, bu sefer de yaptığı bir kıyaslama ile gündeme geldi. Elon Musk, sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladığı bir tweet attı. Ünlü iş adamı şu ifadeleri kullandı; "Twitter sosyal medyanın Dark Souls'u, Reddit Bloodborne'u, Instagram ise Zelda'sıdır" Elon Musk'ın attığı bu tweet binlerce retweet ve beğeni aldı. Facebook'u ise bu sıralamaya dahil etmeyen Musk, oyunlarla kıyaslama yaparak sosyal medyanın acımasız tarafına vurgu yaptı.

Elon Musk sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladı

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 22.10.2018 11:49
Twitter'ı anladım, Reddit'i anladım. Sıralamaya bakacak olursak Zelda'yı beğenmemiş olabilir. Zelda'yı oynasaydım belki bir fikrim olabilirdi. Ama Elon abimiz salmaz umarım. O marsa ayak basan ilk insan olacak buna inanıyorum. Şu gözlerim bunu görünce, onun adına mutlu olacak. Bu dünya gerçekten zor ve boş. Sadece kar etmek isteyenlere karşı geleceğe götürmek isteyen bir adamın mücadelesi bu. İsterseniz duyar deyin, isterseniz ne alakası var şimdi bunun deyin. Bu dünya akılsızların ve aç gözlülerin elinde çürüyor. Arada derede bir kaç iyi şey var ve onların yaptıkları ve yapacaklarıyla şu hayatta görebileceğim dolu ve güzel şeyler.
Manhunt Two
Manhunt Two 22.10.2018 17:14
Mars'ta hayat çok güzel umarım gideriz :D Ne insanlarsınız ya :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2018 11:37
sal bizi ne? adam doğru demiş çoğu online oyunlar bağımlılık yapan sosyal medyada bu bataktan farksız oyuncu olan biri bu bağımlılığın farkında olmayan biri ise siyaset yada din sayfalarına saatlerini gömen bunu yeni ve iyi bir şeymiş sanan uzaylı görmüş masum köylülerle dolu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2018 11:27
Boş yapma Musk bizi Mars'a gönder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk sosyal medya platformlarını oyunlarla kıyasladı
İlginizi Çekebilir