Elon Musk, Twitter'da çalışması İçin PS3 Hacker'ını tuttu

Murat Oktay 24.11.2022 - 14:05
Elon Musk, iOS jailbreaker ve geohot olarak da bilinen PlayStation 3 hacker'ı George Hotz'u Twitter'da ücretsiz stajyerlik yapması için işe aldı.

Elon Musk, sosyal medya şirketini satın almasının ardından tartışmalı bir şekilde Twitter'dan binlerce kişiyi işten çıkardı. Son gelen bilgiler ise boşa çıkan kadroların ücretsiz olarak stajerler tarafından doldurulduğu yönünde. Twitter, ücretsiz bir staj için iOS jailbreaker ve aynı zamanda geohot olarak da bilinen PlayStation 3 hacker George Hotz'u işe aldı.

PS3 Hacker'ı George Hotz Twitter'da çalışmaya başladı

Geçtiğimiz dönemlerde otomatik araba sürüşünde kullanılmak üzere yapay zekaya odaklanan comma.ai adlı bir şirket kuran Hotz'un bu girişimi Tesla Motors tarafından satın alındıalınması için 12 milyon dolar teklif edildiğini söylemişti. Ancak bunlar gerçekleşmeyen çalışmalar olarak tarihin tozlu raflarında yerini aldı. Ancak Hotz yılmadan, Musk ile Twitter'da iletişmini sürdürmeye devam etti ve sonunda da başarılı olmuş gibi görünüyor.

PS3 Hacker'ı George Hotz Twitter'da çalışmaya başladı

San Francisco'daki yaşam maliyeti için Twitter'da 12 haftalık bir stajı kabul eden hacker, sosyal medyanın arama işlevi üzerinde çalışmak için Twitter'da rol aldığını açıkladı.

Elon Musk'ın önemli isimleri işine çekme yeteneği PS3 hacker'ı Hotz'u da kendi işine çekmiş gibi görünüyor. Hotz gibi başka yazılımcılar da, ödeme almamak anlamına gelse bile Twitter'da Musk ile çalışmak için fırsatlar arıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2022 15:23
Elon musk tam ölücü çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk, Twitter'da çalışması İçin PS3 Hacker'ını tuttu
İlginizi Çekebilir