En çok izlenen Marvel dizisi, DisneyPlus tarafından açıklandı

Murat Oktay 18.05.2022 - 16:14
Gazeteci Kevin Lynch, Disney için katıldığı bir toplantıda, Kevin Fiege tarafından açıklanan en çok izlenen Marvel dizisi için paylaşımda bulundu. Elbette tahminleriniz doğru.

Sinemadan sonra TV şovlarına da el atan Marvel, yayınladığı diziler ile gündemi sürekli olarak sıcak tutmayı başarıyor. Her yapımın kendine has bir takipçi kitlesi olsa da, bazıları diğerlerine göre daha çok tutuldu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen ve birçok kanalın olduğu bir etkinlikte yer alan DisneyPlus ebiki de bir çk açıklama yaptı. Bunlardan biri de, en çok izlenen Marvel dizisi idi.

En çok izlenen Marvel dizisi hangisi?

İzlediğimiz filmlerde, Marvel'in kahramaları bir arada Avengers olarak yer alsa da, tüm kahramanlarının kendi hikayeleri de var. Bu hikayelerin dizilerinin yayınlandığı DisneyPlus platformu üzerinden yayınlanıyor. WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Moon Knight ve Loki gibi yapımlar, platformun ilerlemesi ve izleyici kazanması açısından oldukça önemli yapımlar. Bunlar arasında en çok izlenen Marvel dizisi de şu ana kadar Loki olmuş.

En çok izlenen Marvel dizisi Loki oldu

Diğer taraftan, DisneyPlus'ın sunmayı planladığı, yeni reklamlı ücretsiz platformunun bazı detayları da etkinlikte ortaya çıktı. Platform çocuklara yönelik içeriklerde reklam göstermeyecek.

Geçmişte yayınlanan Marvel filmlerinde en çok tepki ve ilgiyi alan karakterlerden biri olan Loki'nin kaotik kişiliği, izleyicileri oldukça etkilemiş olmalı ki Loki dizisini en çok izlenen Marvel dizisi olarak tepeye taşımış. Tabi ki, Loki karakterini canlandıran Tom Hiddleston'un sergilediği başarılı oyunculuk, yapımın bu kadar izlenmesinde önemli role sahip.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
En çok izlenen Marvel dizisi
İlginizi Çekebilir