En çok kullanılan emoji belli oldu

Furkan Güler 6.11.2017 - 09:53
Tahminleriniz sizi pek şaşırtmayacak.

Akıllı telefonlar ile insanların hayatına iyice işleyen emojilerin en ünlüsünü hiç merak ettiniz mi? Apple ekibi bu konuya el atarak kullanıcılar tarafından en çok kullanılan emojiyi açıkladı. Apple'ın verdiği bilgilere göre en çok kullanılan emoji, gülmekten gözleri yaşaran emoji olmuş durumda. Şahsen sonuca pek fazla şaşırmadım. Keza benim de en çok kullandığım emojilerden bir tanesi olan bu emojiyi sanırım tüm akıllı telefon sahibi kullanıcılar oldukça fazla kullanıyor. Ayrıca yapılan bu araştırmanın sadece Amerika bölgesini kapsadığını belirtelim. Ancak muhtemelen Avrupa bölgesinde de aynı durum geçerli olacaktır.

En çok kullanılan emoji belli oldu

Apple ekibi en çok kullanılan emojiyi açıkladı

Apple'ın yayınladığı görselde gülmekten gözleri yaşaran emojiden sonra diğer en çok kullanılan emojileri de görebilirsiniz. İkinci sırada kalp yer alırken, üçüncü sırada ağlayan ve dördüncü sırada içe gözlerinde kalp olan emoji bulunuyor. Fakat gülmekten gözleri yaşaran emojinin diğer emojilere göre oldukça yukarıda olması biraz şaşırtıcı olmuş.

Yakın zamanda iPhone X'i piyasaya süren Apple, belirli emojileri AR teknolojisi sayesinde gerçek zamanlı olarak kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar ise bu gelişmeyi oldukça eğlenceli olarak karşılaşmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 17:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 12:39
????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 11:49
Millet gülmekten ağılıyor.. Ne güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
En çok kullanılan emoji belli oldu
İlginizi Çekebilir