En kötü aksiyon figürleri

Merlinin Kazanı 13.03.2022 - 03:33
Gelmiş geçmiş en kötü aksiyon figürleri bir araya gelirse ne olur? Paranoyak Ezio mu görmek istersiniz yoksa şişman Superman mi?

Hepimizin sahip olmak istediği harika oyun figürleri var. Ancak kimi zaman sadece dalgasına bile alacaklarınız olabilir. İşte onları en kötü aksiyon figürleri listemizde bir araya getirdik. Muhtemelen arkadaşlarınıza göstermeye bile utanacaksınız.

Paranızı harcamaya kıyamayacağınız en kötü aksiyon figürleri

Trolls Crossover

Sadece gördüğünüz resim bile neden bu listeye girdiklerini gösterecektir. Baksanıza, kim ister bunları? Markalar arası oyuncaklar her zaman çekici bir fikir gibi görünse de, birleştirecek başka bir barakter mi bulamadınız? Troller ve Ninja Kaplumbağalar birbirine ait değil ve bu oyuncaktan da bu anlaşılıyor.

En kötü aksiyon figürleri: TMNT

Brickheadz

Super Mario, tonlarca ürün ve oyuncağa sahip. Çoğunlukla da iyi örneklerini görüyoruz. Ancak, bu LOZ Blockheadz buna iyi bir örnek değil. Funko Pops ve sergilenebilen diğer koleksiyonlar gibi şeyler son zamanlarda çok popüler hale gelse de, Brickheadz çok garip görünen acayip bir şey olmuş.

En kötü aksiyon figürleri: Brickheadz

Superman

İnsanlar Superman'a baktıklarında, bir karizma ararlar. Burada gördüğümüz minnak bir kafa ile orantısız vücuttan başikası değil. Süpermen, en ikonik süper kahraman kıyafetlerinden birine sahiptir ve vücudu, insanların vücut geliştirme sırasında elde etmek istedikleri şeyler için genellikle bir referans olarak kullanılır. Süpermen'in bir aksiyon figürünü yaparken, vücudu ve kostümü muhtemelen önemli alanlar olmalıdır. Ancak bizim Superman gereğinden fazla fast food tüketmiş gibi görünüyor.

En kötü aksiyon figürleri: Superman

Wonder Woman

Eskiden Asterix'in benzer figüleri vardı. Aynı bu kalitede. Severek de oynardık. Ama onların, en azından tuvalete çömelmiş gibi duran bir pozisyonları yoktu. Wonder Woman'ın temsil ettiği bütün değerlere karşı çıkarcasına üretilmiş bu figürün ne anlatmaya çalıştığı hakkında en ufak bir fikri olan varsa el kaldırsın.

En kötü aksiyon figürleri: Wonder Woman

Hulk

Hulk'un onun eşsiz fiziği nedeniyle hem en kolay hem de en zor figürlerden biri. Bu oyuncak onu dünyanın en fit neandertaline benzetmeyi başarıyor. Marvel'in yerinde olsak bu figürü yaratanı yok etmek için tüm gücümüzle çalışırdık. Figürü kot pantolon ile üretip, ayakkabı vermenin ya da sadece ayaklarını renklendirmeyip yeşil bırakmanın çok fazla çaba olduğuna karar vermişler. Bunun yerine, kot ayaklı pijama giyen ilk Hulk oyuncağımız var.

En kötü aksiyon figürleri: Hulk

Ezio

Ezio Auditore, tüm zamanların en vahşi ve en ölümcül kurgusal suikastçılarından biri değil, aynı zamanda Ubisoft tarafından yaratılan ve geliştirilen Assassin's Creed serisinin tamamının tartışmalı yüzü.

Şirket veya franchise maskotları söz konusu olduğunda, hayranlarınızın gerçekten satın almak istediği bir ürün yaratabilmeniz için benzerlik ve ayrıntılara odaklanmak önemlidir.

Bu figür sadece Ezio'ya benzemekle kalmıyor, aynı zamanda onu paranoyak bir kaçık gibi gösteriyor. Bu gerçekten utanç verici çünkü kıyafeti ikonik gardırobuyla gerçekten aynı, ancak gölgelerde saklamak isteyeceğiniz bir yüzle eşleştirilmiş.

En kötü aksiyon figürleri: Ezio

Hulk 2

Hulk denilince, yeşil dev ile ilgili olarak akla gelen birçok kelime veya deyim vardır. Bu kelimelerden bazıları inanılmaz, güçlü, muazzam, göz korkutucu, güçlü ve heybetli. Bu oyuncak, tüm bunların tam tersini uygulamayı başarıyor.

Görünüşe göre bu şirket, bir ton kullanılmayan Gumby oyuncağı satın almanın ve Avengers ve Marvel Sinematik Evren çılgınlığından para kazanma umuduyla üzerlerini boyamanın akıllıca bir fikir olduğunu düşünmüş.

En kötü aksiyon figürleri: Hulk

Elbette en kötü aksiyon figürleri listesine girecek daha çirkin birçok oyuncak var. Ancak hepsini sıralasak sayfamız uzar gider. Yine de bu listeye girmesini istediğiniz başka oyuncak varsa yorumlarda bizler ile paylaşabilirisiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 23:53
Hulk müthiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 18:38
Funko pop markasinin alayi çöptür acin bakin netten.. adamlarin hem figurleri 3 yaş hem de kazik fiyata satiyorlar kim aliyor kim satiyor anlamiyorum gercekten bir de herseyin yapiyorlar oylede lisans gucu var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 15:29
Wonder Woman'ın sanki pistonları çalıştırın der gibi bir havası var :D :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 13:24
Wonder woman tuvalette darbeye alkış tutarken yakalanmış eller çok şey anlatır (:
Son sırada ki hulk ise Yeşilçam emeklisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 11:56
Konu güzelmiş bunlarla gel merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
En kötü aksiyon figürleri
İlginizi Çekebilir