Enes Batur, Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic, mahkemeye verildi

Furkan Güler 8.11.2018 - 10:11
YouTuber'lar tehlikede.

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomenlerinin çocuklar üzerinde olan olumsuz etkisiyle alakalı bazı açıklamalar yapmıştı. Bunun olay için aileleri harekete geçirmeye çağıran Nacar, Mynet'in haberine göre “Çocuklarımız bizim bireyler olarak, anne baba olarak sahip çıkmamız gereken gençlerimiz. Bunlar artık örf ve adetlerimizden uzaklaşmaya başladı.

YouTuber'lara dava açıldı

Sosyal medya ve dijital çağ hayatımıza girdiğinden beri, bunların olumlu yönde etkilerini değil, olumsuz yönde etkilerini almaya başladık. İşte bunlardan biri fenomenler. Vazgeçilmez fenomenler. Fenomenlerden birisi olan Enes Batur'a, biz dernek üzerinden yine ailelerden gelen şikayetler üzerine hemen açmadık tabi önce araştırdık baktık doğruluk paylarına baktık. Baktık ki gerçekten çok korkunç bir derecede sosyal medyayı 18 yaş altında olan çocuklarımız takip ediyor. Bunlar psikolojik olarak, hem pedagogların kontrolünde olması gerekiyor. Hem de anne babaların kontrolüne alınması lazım.” açıklamasında bulundu.

Bunun üzerine "Sekiz yaşında bir erkek çocuğu Kerimcan’ı izleyerek ruj sürebiliyorsa, bu çocuğun ilerisini düşünün. 18 yaşın altındaki çocukların bu paylaşımlara dikkat etmesi lazım." söyleminde bulunan Nacar'dan sonra Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından Enes Batur, Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a dava açıldı.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2018 08:18
Şuraya gelip fenomenleri savunanlar var. Gerçekten şaka gibi. Ağza alınmayacak küfürler. Her türlü ahlaksızlık, edepsizliğin yapıldığı kanalları savunmak niye ? Artık 7 8 yaşındaki çocuklar bile ana bacı sövüyor haberiniz var mı? Bu mu medenilik?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2018 00:43
insanlığa gram katkısı olmayan boşuna oksjien tüketen insanları savunan bir toplum haline gelmemeliyiz. küçük kardeşlerimize gençlere destek olalım bunlara yaptırım getirilmesi gerekir çok geç kalındı bu konuda hükümet ağırlığını ortaya koymalıdır inanın gidişhat iyi değil önlem alınmalıdır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 8.11.2018 18:06
Maksat para koparmak öde haracını icraat-ı maslahat güzergaha devam...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2018 13:05
Utanç verici bir haber. Dernek başkanları ne iş yapıyor ki gereksiz işler e girişiyor. Az utanın yaptığınızdan size ne kimin nasıl hareket edeceğinden. Az medeni insan olmayı deneyin sonra çocukları düşünebilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2018 11:17
90 lı yıllarda bizler susam sokağı ile büyüdük.. şimdiki nesil bu kişiliksizlerle yetişiyor.. yazık çok yazık..
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2018 12:49
Bize ne hocam kendi tercihleri. Bunları ister izlerler ister ne kadar saçma la deyip açıp bakmazlar bile. Özgür iradeleri var, kullansınlar bi zahmet :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Enes Batur, Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'e dava açıldı
İlginizi Çekebilir