Enes Batur koronavirüs karantinası haberlerini yalanlıyor

Alparslan Gürlek 18.09.2020 - 00:36
Ünlü Youtuber Enes Batur koronavirüs hastalığına yakalandı. Hakkında çıkan "karantinadan kaçtı" haberlerini yalanlayan bir video paylaştı.

Enes Batur Sungurtekin, kendisine koronavirüs tanısı konulmasından sonra hakkında çıkan "karantinadan kaçtı" haberlerine yanıt olarak bir video yanıtladı. Ünlü YouTube içerik üreticisi karantinayı asla ihlal etmediğini söylüyor.

Enes Batur'dan karantina haberlerine tepki: Asla ama asla karantinayı ihlal etmedim

Koronavirüs testi pozitif çıkan ünlü YouTube içerik üreticisi Enes Batur Sungurtekin bugün çıkan karantina haberleri ile ilgili açıklama yaptı. Twitter üzerinden paylaştığı bir video ile hakkında çıkan "karantinayı ihlal etti" tarzındaki haberlerin yalan olduğunu, kendisinin evinden asla çıkmadığını söyledi.

Bugün filyasyon ekiplerinin Beykoz'daki lüks villasına denetime geldikten sonra kendisini evde göremeyince polisi aradığı haberleri yayılıyor. Devamında ise iddialar Enes Batur ve sevgilisi Ece Naz Üçer'in Sancaktepe'de İyi Maya Öğrenci Yurdu'na yerleştirildiği yönünde. Enes Batur bu haberler üstüne Twitter üzerinden bir video yayınlayarak mağdur durumda olduğunu, haberlerin asılsız ve yalan olduğunu söyledi.

Enes Batur Çektiği Video ile Amcasına Büyük Hakaret Etti - Rumico

Evine 15-20 polisin gelip, kendisine suçlu muamelesi yaptığını iddia eden Enes Batur, kendisine tanı konulduğundan bu yana evinden hiç çıkmadığını söyledi. Evinde kendisi ile birlikte birkaç kişinin daha olduğunu ve hiçbirinin evden çıkmadığını söyleyen ünlü youtuber, hakkında çıkan haberleri de yalanladı. Yapılan haberlerin kendisinin adını karalamaya yönelik olduğunu söyledi.

Evden çıkmadığına dair kanıtlarının olduğunu, kamera kayıtları, HES uygulaması gibi kanıtları bulunduğunu belirtti. "Evden çıktıysam alsınlar, hapse atsınlar bir daha çıkarmasınlar" şeklinde durumu ifade etti. Genç youtuber korona testi olup eve döndükten sonra hiçbir şekilde evden çıkmadığını söylüyor.

Twitter'da kendisinin karantinayı ihlal etmediğini ise şu ifadelerle belirtiyor:

"-Evde durduğum tüm sürenin kamera görüntülerini paylaşmaya hazırım.
- Hayat Eve Sığar uygulamasından sinyali takip edebilirsiniz.
- Karantinayı ASLA bozmadım."

Hayranları ise aynı gönderinin altında kendisi için üzüntülerini ve iyi dileklerini paylaşmakta.

Enes Batur kimdir?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 yılında Ankara'da doğdu. Mayıs 2020 itibariyle de Türkiye'nin en çok abone sayısına sahip olan bireysel YouTube kanalının sahibi. Çektiği Vlog, Challenge ve birçok içerik ile YouTube üzerinden 13,6 milyon aboneye hitap ediyor. Hayranlarının geneli gençler ve çocuklardan oluşan genç youtuber aynı zamanda kendi ürettiği müzik videolarına da kanalında yer veriyor.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2020 11:48
Karantina ihlali yapmıştır. Devletin polisi seni niye gelip evinden alsın da yurda kapatsın. Hem devlet memuruna iftira atıp hem de karantina ihlali yapıp virüsünü, mikrobunu yaymaya zemin hazırlamıştır. Görünmez bir düşmanı yaymaktan çekinmediği için vatan haini olarak görüyorum kendisini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 01:00
Bu çocuk kim?
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 18.09.2020 17:55
Haberi sabah gördüm sayfa kirlenmişti. Sayfa hâlâ temizlenmemiş. Şu youtube'cu şımarığın haberini silermisin Admin bey. Sİzin haberiniz yüzünden telefonun, pc nin ekranıda kirleniyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 18.09.2020 10:54
Bu herif kim ki haber değeri var ve siz bunun haberini yapıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden bunlar kendini bir şey sanıyor. Sizin gibiler yüzünden bi tarafları kalkıyor. Adam bi de kendisi çok önemli sanki, açıklama gereği duymuş. Aferin Merlin.
okthai
okthai 18.09.2020 14:38
13,6MN abonenin yaş ortalaması 10'un altında değilse ben de bir şey bilmiyorum. Gel gör ki haklısın. Meşhur olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 13:24
13.6 m,lyon abonesi var. Senin değer vermemen adamın meşhur olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
okthai
okthai 18.09.2020 08:53
Böyle adamların haberlerini yayınlayıp da popülerliğini artırmayın gözünüzü seveyim. Adam abuk sabuk videoalarla köşe oldu. Bizim gençlik diye isimlendirdiğimiz kesim de bunları izliyor. Ne gençlik....!!!
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 11:48
Ya da Ne çocukluk...!!!
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 09:28
Katılmamak elde değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Enes Batur koronavirüs karantinası haberlerini yalanlıyor
İlginizi Çekebilir