Fortnite için sınırlı süreli 50'ye 50 modu geri getirildi

Hürkan Çalışkan 12.05.2018 - 14:59
Epic Games, oyuncular için seçenekleri genişletiyor.

Bildiğiniz gibi hali hazırda Thanos olarak oynayabileceğiniz sınırlı süreli Infınıty Gauntlet Mashup etkinliği devam ederken, Epic Games oyuna sınırlı süreli 50v50 modunu PS4, Xbox One, PC ve iOS için geri getirdi.

An itibariyle oyunda iki sınırlı süreli mod bulunuyor

50v50 modunun geri dönmesi ile dikkat çeken noktalardan biri, Fortnite bünyesinde ilk kez iki ayrı sınırlı süreli modun eş zamanlı olarak aktif olması oldu. Normalde Epic, sınırlı süreli modlardan sadece birini oyuna ekler ve yaklaşık bir hafta  gibi bir süre sonra yerini başka bir oyun moduna bırakır. Bu tarz bir hamlenin sürekli böyle devam edeceği anlamına gelmediği gibi aynı zamanda oyunculara Fortnite oynamak için başka nedenler verdiği de aşikar.

Modun tekrar dönüşü, daha önce Nisan ayında gördüğümüz 50v50 sürümü ile aynı içeriği barındırıyor. Ortadan ikiye bölünen harita üzerinde iki ayrı takım için iki ayrı savaş otobüsü oyuncuları bölgelerine bırakıyor. Son fırtına çemberinin görüldüğü harita da bir süre sonra yağmalamalar ve savaşlar başlıyor. Tabii doğal olarak ögeler normal Battle Royale modundan daha farklı üretiliyor. Normal moda göre 50v50 modunda taban ganimetlerin doğma ihtimali %15 daha yüksek oluyor.

Aynı zamanda Infinity Gauntlet Mashup etkinliği de devam ediyor. Daha önce bahsi geçtiği gibi bu tarz etkinlikler ortalama bir hafta sürerken, Epic bu mod için kesin bitiş tarihi belirtmedi. Bildiğiniz gibi bu modda Infinity Gauntlet’i bulan oyuncu, Avengers filminin kötü adamı Thanos’a dönüşüyor. Üstün yetenekleri olan Thanos oyun içerisinde tam iki kez düzeltme aldı ve diğer oyuncuların Thanos’u öldürerek Infinity Gauntlet’i ele geçirme şansı artırıldı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2018 20:55
sabah kalk fortnite akşam yat fortnite wc ye git fortnite sağa bak fortnite GINA GELDI BEA ne şişirilmiş bir oyunmuş arkadaş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2018 16:26
pubg nin yapamadığını yaptı fortnite,gerçi o adamların pubg den kazandığı paralar 7 sülalesinede yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games, Fortnite için sınırlı süreli 50v50 modu geri getirdi
İlginizi Çekebilir