Epic Games Store bedava oyunları TESO ve Murder by Numbers

Taylan Bal 22.07.2023 - 11:10
Epic Games Store bedava oyunları yine birbirinden güzel. 27 Temmuz'a kadar The Elder Scrolls Online ve Murder by Numbers oyunlarını ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Epic Games Store, oyunseverlere harika fırsatlar sunmaya devam ediyor. Epic Games Store bedava oyunları arasında 27 Temmuz'a kadar kütüphanenize ekleyebileceğiniz The Elder Scrolls Online ve Murder by Numbers bulunuyor. Ayrıca, gelecek hafta da Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel gibi oyunlar ücretsiz sunulacak.

Epic Games Store bedava oyunları arasında The Elder Scrolls Online var

The Elder Scrolls Online Tamriel'e akalım

The Elder Scrolls Online (TESO), başlangıçta tam olarak olgunlaşmamış olarak piyasaya sürülmüştü. İlk aylarında sorunlar yaşansa da Bethesda, temeller üzerine inşa ederek TESO'yu büyük ölçüde geliştirdi. MJ Guthrie tarafından "Elder Scrolls evreninin birçok yönünü birleştiren zengin bir dünya" olarak tanımlanan TESO, popülerliğini sürekli arttırdı. Oyunculara Morrowind ve diğer tek kişilik oyunlardan harika versiyonlar sunan TESO, sağlam bir oyuncu kitlesiyle gelişmeye devam ediyor.

Epic Games Store bedava oyunları - Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online Epic Games Store sayfası

Murder by Numbers gizemli bir serüven sunuyor

Murder by Numbers, picross tarzı bulmacaların eğlenceli bir kombinasyonudur. Her çözüm, genel bir cinayet gizemine yeni bir ipucu sağlar. Karakterler ve hikaye çok eğlencelidir ve '80'ler televizyon dedektifi havası oldukça etkileyicidir. Ancak ilerleyen aşamalarda biraz karmaşık hale gelebilir. Steam Deck için yapılmış bir oyun arıyorsanız, Murder by Numbers tam size göre.

Epic Games Store bedava oyunları - Murder By Numbers

Murber Bu Numbers Epic Games Store sayfası

Büyük yaz indirimleri ve ödül programı

EGS yaz indirimleri 6 Ağustos'a kadar devam ediyor. Birbirinden cazip fırsatlarla birlikte, herhangi bir satın alma işleminde geçici olarak Epic'in ödül programı ikiye katlanıyor. Bu sayede harcadığınız değerin %10'unu mağaza kredisi olarak geri alabilirsiniz. Yaz indirimlerinin tam listesine Epic Games Store üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer daha önce deneme fırsatı bulamadıysanız, muhteşem oyun Disco Elysium: The Final Cut, 10 TL fiyatıyla göz kamaştırıyor.

Epic Games Store, oyunseverleri memnun etmek için ücretsiz oyun ve büyük indirimlerle dolu bir yaz sunuyor. The Elder Scrolls Online ve Murder by Numbers gibi oyunları ücretsiz olarak edinerek eğlence dolu saatler geçirebilirsiniz. Eğer oyun dünyasının kalbinde yer almak ve avantajlı indirimlerden yararlanmak istiyorsanız, Epic Games Store'u takip etmeye devam edin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2023 09:43
esonun 250 tane dlc si var beleş verseler nolcek :D
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 16:11
Oyun içi gold ile kendinize bir başka oyuncudan gift gönderebilme var ve yasal (TESO'nun forumlarında bununla ilgili başlık vardı)
Hatta bunla ilgili discord kanalları mevcut.
Discord kanalı üzerinden yapmanız daha güvenli (World Crown Exchange), oyun chatten yapmanızda dolandırılma ihtimali var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store bedava oyunları
İlginizi Çekebilir