Epic Games Store ücretsiz oyunları (8-15 Eylül)

Alparslan Gürlek 8.09.2022 - 18:33
Epic Games Store ücretsiz oyunları geçen haftaki şovun ardından bu hafta olağan seyrinde devam ediyor. An itibarıyla erişime açıldı.

Epic Games Store ücretsiz oyunları geçen haftaki şovun ardından bu hafta beklenen düzeyde ilerliyor. Bugünden itibaren önümüzdeki haftaya kadar herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar belli oldu. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Epic Games, Shadow of the Tomb Raider ile oyuncuları hayli sevindirmişti.

Epic Games Store ücretsiz oyunları belli oldu

Bugünden itibaren 15 Eylül TSI 20:00'a kadar bedava olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar belli oldu. Epic Games geçen hafta yaptığı gibi bu hafta da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Tabi şimdiki oyunlar, geçen hafta olduğu kadar iddialı değil. Eh, yine de ücretsiz ve kütüphanede durmasının kimseye bir zararının olmayacağını düşündüğümüz yapımlar diyebiliriz.

Epic Games Store ücretsiz oyunları (8-15 Eylül)

Epic Games Store ücretsiz oyunları şu şekilde:

  • Hundred Days - Şarap Üretimi Simülatörü
  • Realm Royale Reforged Epic Launch Paketi

Bu hafta izometrik bir bakış açısına ve şahsına münhasır bir sanat tasarımına sahip Hundred Days ve platforma yeni gelen, özel paketiyle ücretsiz olarak sunulan Realm Royale Reforged dağıtılıyor.

Realm Royale Reforged, orijinal Realm Royale'in geliştirilmiş sürümü ve ilk kez Epic Games Store'da bugün satışa sunuldu. Lansmana özel paketiyle birlikte ücretsiz oldu ve Death's Edge Assassin görünümü, Bokserker Chicken görünümü ve Nogard bineği ile birlikte geliyor.

Hundred Days ise nevi şahsına münhasır bir sanat tasarımıyla ve izometrik kamera açısıyla karşımıza çıkan bağımsız bir yapım. Şarap üretimini konu alan yapım Broken Arms tarafından geçtiğimiz yıl Mayıs ayında piyasaya sürülmüş. Uzaktan bakıldığında tatlı, hoş vakit geçirtebilecek bir indie gibi görünüyor. Yine bu oyunu da ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 20:12
Adamlar bedava oyun veriyor. Hem de her hafta en az bir tane, yine de mutlu edemiyor insanları. Şaşırtıcı, sürekli AAA oyun bekleyen zihniyeti anlamak zor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2022 23:01
yine hüsran yine hasret
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 13:19
Tomb raider ı aylar önce verdiler zaten
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 10:04
Oncekinde tomb raoder verdiler
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 08:57
Üzücü :'(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store ücretsiz oyunları (8-15 Eylül)
İlginizi Çekebilir