Epic Games Store yeni özellik ile geliyor

Atıf Doğan Özcan 6.06.2022 - 10:31
Oyuncular arasında popüler bir platform olan Epic Games Store kendini geliştirmeye devam ediyor. Yeni eklenecek olan bir özellik hakkında bilgi sızdı bugün.

Epic Games Store yeni özellikler sayesinde kendini geliştirmeye devam ediyor. Geliştirici ekibinin kullanmış olduğu Trello isimli yönetim aracında ekibin yapacağı geliştirmeler yer almakta. Bugün Trello’da bulunan “Sıradaki” başlığı altında bir hareketlilik yaşandı ve yeni bir özelliğin geleceği bilgisi verildi. Gelecek olan bu yeni özellik çoğu oyuncuyu büyük bir yükten kurtaracak cinsten.

Epic Games Store yeni özellikler ile eksiklerini kapatıyor

Eklenecek olan yeni özellik Epic Games Store kütüphanenizi özelleştirmenizi sağlayacak.  Kütüphanesinden çok fazla oyuna sahip olan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak bu özellik. Steam ile arasında bazı konularda ciddi farklar olan Epic bu tarz güncellemelerle aradaki farkı yavaş yavaş kapatmaya başladı.

Epic Games Store yeni özellik ile geliyor

Her Perşembe günü ücretsiz bir şekilde AAA oyun veren Epic Games, çoğu oyuncunun kütüphanesinde yüzün üzerinde oyun barındırmasına imkân sağladı. Tabi bu durum kütüphanede ufak sorunları da beraberinde getirdi. Daha önce de kütüphaneye kategori özelliği ekleyen Epic Games Store, artık oyuncuların oyunlarına daha kolay ve hızlı bir şekilde erişmelerine imkân tanıyacak.

Elbette Trello’da sadece bu özellik listelenmedi. Yakın zamanda gelmesi beklenen ve üzerinde çalışılan bazı özelliklerde şöyle, oyuncuların başarılarını ve kupalarını sergileyebilecekleri bir alan, oyunlar hakkında yıldızlı değerlendirme yapacakları bir de bölüm geleceği gelen bilgiler arasında. Bu özellikler Steam gibi rakipler tarafından zaten kullanılmakta. Bazı konularda geç kalan Epic hızlı bir şekilde geliştirmeleri yayına almayı planlıyor.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 01:35
Steam'ı kopyalasa iş bitecek. Yani telife giriyor mu tabii orası fikirsel olarak bile emin değilim. Sadece saçmasapan hesabını Epic'in unutması ve elli defa girmek, Achievement sisteminin hala getirilmeyişi, offline çalışamaması sorunlarını çözüp daha kullanıcı dostu bir arayüzü olsa mük olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 12:54
Artık beta özelliği getirilmeli. Oyunlarda sürümler arasında geçiş yapılabilmeli. Güzel platform ama kendini geliştirme konusunda biraz fazla yavaş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 02:10
Ya bedava veriyo fakat oyunculara ayıp ediyolar derken kendine özel cikartiyo oyunları çakal Steam varken elif napiyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 15:48
Steam le olan rekabetçilik açısından epic takdir ediyorum ve bedava oyun veriyor, onun dışında steam varken çekilecek platform değil...
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 22:46
Sana sonuna kadar katılıyorum. Aşırı hantal ama yine de sağol epic..
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 18:23
aynen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 19:33
Inventory ve market sistemi getirmedikçe hiçbir platform Steam ile yarışamaz. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store yeni özellik ile geliyor
İlginizi Çekebilir