Epic Games'ten Fortnite'a dair farklı açıklamalar geldi

Furkan Güler 7.08.2018 - 13:31
Fortnite'ın mikro ödemelerden kazandığı parayı duyunca şaşıracaksınız!

Battle Royale türü sayesinde Fortnite'ı alıp yürüten Epic Games, muhtemelen şu anda video oyun dünyasının en mutlu firması konumunda bulunuyordur. Kısa sürede fenomen bir markaya dönüşen Fortnite, mikro ödeme geliri tarafında 1 milyar dolar barajını geride bıraktı. Çoğu firmanın mikro ödemelere yüklenmesi, ancak sadece bazılarının bu ödeme yöntemiyle tam olarak bir başarı elde etmesinin cevabını Epic Games'in CEO'su verdi.

Fortnite ne kadar kazanıyor?

CEO Tim Sweeney'e göre oyun oynarken mutlu olan oyuncuların çoğu, mikro ödemelere gözünü kırpmadan para harcıyor. Oyuncuların isteklerine ve mutlu olmasına yönelik çalıştıklarını belirten Sweeney, eSpor ve özel içerikler gibi oyuncuları oyuna bağlayacak öğeleri oyuna getirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Fortnite'a gelen Thanos olma modu ve 100 milyon dolarlık eSpor bütçesinden bahseden Sweeney, oyunculara oyun oynayarak gerçek para kazanma imkanı oluşturmanın, oyuncuları memnun ettiğine dikkatleri çekti.

Şu anda Fortnite için sınırsız bir yatırım kaynakları olduğunu söyleyen tecrübeli isim, bakalım ilerleyen dönemlerde ekibiyle birlikte daha ne gibi adımlar atacak? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games'ten Fortnite'a dair ilgi çekici açıklamalar geldi
İlginizi Çekebilir