Escape from Tarkov Arena'ya Rütbesiz Mod Geldi

Tunay Şahin 15.03.2024 - 10:43
Escape from Tarkov Arena'ya eklenen derecesiz mod, oyunculara daha rahat bir oyun deneyimi sunarken, zorluk seviyesini korumaya devam ediyor.

Battlestate Games, oyuncuların uzun süredir beklediği rütbesiz oyun modunu Escape from Tarkov Arena'ya ekledi. Bu güncelleme, Aralık 2023'te piyasaya sürülen ve şimdiye kadar yalnızca dereceli oyun seçeneği sunan Tarkov Arena'nın oynanışını genişletiyor.

Escape from Tarkov Arena Rütbesiz Modda Neler Var?

Yapılan güncelleme ile Tarkov Arena'nın rütbesiz modu, oyunculara daha esnek bir oyun deneyimi sunuyor. Ancak, bu esneklik oyunun zorluk seviyesini azaltmıyor; aksine, oyuncuların hızlı düşünme yeteneklerini ve keskin durumsal farkındalıklarını korumalarını gerektiriyor. TeamFight ve ShootOut modları, rütbesiz oyun seçenekleri arasında yer alıyor ve bu modlarda oynayan oyuncular sadece artırılmış miktarlarda nakit para kazanabilecekler, ancak ARP (Aksiyon Puanı) kazanmayacaklar.

Escape from Tarkov Arena'ya Rütbesiz Mod Geldi

Bu güncelleme ayrıca, oyuncuların takımlarını daha rahat bir şekilde organize etmelerine olanak tanıyor. Herhangi bir takım sınırlaması olmadığı için, oyuncular istedikleri herhangi bir ön ayarı kullanabilirler. Ayrıca, dereceli ve derecesiz oyunlar için istatistikler ayrı tutuluyor, bu sayede oyuncular dereceli modda kazandıkları puanları derecesiz modda riske atmıyorlar.

Battlestate Games'in bu güncellemesi, Team Kill cezaları ve VoIP ile ilgili sorunların yanı sıra, oyuncu deneyimini daha da iyileştiren diğer konular üzerinde düzeltmeler de içeriyor. Team Kill ile ilgili olarak yapılan bir değişiklikle, oyuncuların uyarı almadan önce yapabilecekleri takım öldürme miktarı azaltıldı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2024 18:23
oyunda 1k saati geçti. Artık desync o kadar bariz hissedebiliyorsun. O yüzden saldım ben. Balkanlara özel sunucu gelmesi lazım. Mena sunucusu israilde oynanmıyor :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2024 11:28
Şu oyun konsollara çıksa harika olur ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Escape from Tarkov Arena'ya Rütbesiz Mod Geldi
İlginizi Çekebilir