Euro Truck Simulator 2'nin 1.28 beta sürümü yayında

Mehmet Atilla Turan 8.08.2017 - 12:56
Çifte dorselerle tır sürmek bir hayli keyifli.
American Truck Simulator ve Euro Truck Simulator yapımları ile gün geçtikçe popülerleşen SCS Software, ATS ve ETS2 için eş zamanlı 1.28 beta sürümünü oyunculara sunuldu. Haritada veya oynanışta pek değişiklik yok, fakat SCS Software'in önemle yoğunlaştığı konu çifte dorseler ve menülerin değişimi.

Uzun süredir oyuncu kitlesi tarafından beklenen çifte ve üçlü dorseler, sonunda yapımda yerini buldu. Halen beta aşamasında olan güncellemenin bazı sorunları tabii ki. Dorseleri veya yükleri bırakma yerleri genelde işlemiyor, dorseler uzun kalıyor veya iki birbirine bağlı dorseyi belirli bir yere parketmek zor olduğundan dolayı çoğu iş kolay yoldan bitiriliyor.

Euro Truck Simulator 2'nin 1.28 beta sürümü yayında
1.28 beta güncellemesi ile bazı modlar ise uyumsuzluktan dolayı çalışmayı bırakabilir. Mod yapımcılarının bu durum karşısında, modlarını uyumlu hale getirmesi için bir veya iki hafta boyunca üzerinde çalışması gerek. Bunun dışında diğer araç sürücülerin sahip olduğu yapay zeka, genelde ne yapacağını şaşırıyor ve dorsenize çarpabiliyor. Fakat bu sorunun SCS Software tarafından kısa bir sürede düzeltilmesi bekleniyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Euro Truck Simulator 2'nin 1.28 beta sürümü yayında
İlginizi Çekebilir