EverQuest Next Landmark uğruna dağları delmek!

Can Arabacı 4.02.2014 - 08:21
SOE, bizi nasıl bir çılgınlığın içine sokuyorsun?
Cuma günü itibariyle Founder's Pack alanlara Alpha sürümü sunulan EverQuest Next Landmark'ın NDA'inin kalkmasıyla birlikte daha çok bilgi elimize ulaşmaya başladı. Kotaku'nun editörlerinden Mike Fahey de, NDA'in kalkmasını fırsat bilerek EQNL deneyimini videoya çekerek bizlere sunmuş.

Öncelikle tabii ki oyunun Alpha sürümünün çok başlarında olduğunu tekrar hatırlatmak gerekiyor. Zira oyunun videosundan da görebileceğiniz üzere aksayan tonla yanı var. Ama genel oynanış Minecraft ve klasik EverQuest'in birleşimi gibi duruyor -ki bu bile yeterince heyecan verici.

Videoyu çeken Fahey video boyunca çok bir aksiyona girmiyor, ancak bir MMO için kazmaya başladığı dağda koca bir delik açarak başka bir noktadan çıkan oyuncular olma ihtimali bayağı büyük bir olay aslında. Zira sadece dağlarda değil, istediğimiz neredeyse her noktada benzer atraksiyonlara girebileceğiz. Büyük ve şiddetli bir savaş sonucunda savaşın olduğu bölgenin yer şeklini değiştirmiş olmak işten bile değil anlayacağınız...

11 dakikalık videoda aynı zamanda Fahey'in karakterine atanan özel bölgeyi de görme şansına erişiyoruz, ancak birkaç tümsek dışında bir şey yapmıyor henüz. Videonun önümüzdeki bölümlerinde kendi evini yapmaya çalışacağını belirtiyor ama. Eh, biz de henüz kendimiz bizzat deneyemediğimiz için videonun devamını merakla bekliyoruz doğrusu.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
EverQuest Next Landmark uğruna dağları delmek!
İlginizi Çekebilir