Xbox Game Pass abonelik hizmetine Everspace 2 oyununu ekledi

Taylan Bal 17.08.2023 - 09:24
Microsoft, Xbox Game Pass abonelik hizmetini bir kez daha güncelledi ve bu sefer eleştirmenlerden büyük övgü alan yeni bir oyun olan Everspace 2'yi ekledi.

Xbox Game Pass abonelik hizmetinin son güncellemesi, Everspace 2'yi oyun koleksiyonuna dahil etti. Yeni oyunlar düzenli olarak Xbox Game Pass'e ekleniyor. En heyecan verici eklemeler ise ilk gün çıkışları oluyor.

Son Xbox Game Pass güncellemesiyle Everspace 2 platforma geldi

Teknik olarak, Everspace 2 bu yılın başlarında PC Game Pass'e eklendi. Ancak şimdi Xbox Series X konsollarında hizmet aracılığıyla konsol çıkışını gerçekleştiriyor. Üstelik, Xbox Game Pass aboneleri Everspace 2'nin bir de bulut versiyonunu oynayabilirler. Oyunu bilmeyenler, özellikle yüksek inceleme puanlarını göz önünde bulundurarak bir göz atmayı düşünebilirler.

Son Xbox Game Pass güncellemesiyle Everspace 2 platforma geldi

Everspace 2 olumlu eleştiriler almıştı

Everspace 2, büyük ölçüde olumlu eleştiriler almıştı. Oyunun yağmalama mekaniği, uzay savaşları, hikaye ve etkileyici grafikler gibi yönleri övgü kazanmıştı. İlk Everspace oyunu rogue tarzında bir oyundu. Ancak Everspace 2 bu unsurları bir kenara bırakarak daha geleneksel bir deneyim sunmayı tercih ediyor. Oyunu kendileri denemek isteyen herkes, bulut, Xbox Series X konsolları ve PC üzerinden şu anda oynayabilir. 

Everspace 2, Ağustos 2023'te Xbox Game Pass'e gelen en son oyunlardan sadece biri. Onu Celeste, A Short Hike, Broforce Forever, Limbo ve Airborne Kingdom gibi oyunlar takip ediyor. Görünen o ki, Ağustos 2023'te Xbox Game Pass abonelerinin deneyimleyebileceği birçok oyun oldu. Everspace 2 ve diğer Ağustos 2023'te eklenen oyunlar, aboneleri meşgul etmeye yetecek kadar olabilir. Ancak önümüzdeki haftalarda daha fazlasını beklemek de mümkün.

Microsoft, Everspace 2'yi Xbox Game Pass koleksiyonuna eklemenin yanı sıra Ağustos 2023'te hizmete gelecek diğer oyunları da tanıttı. İkinci yarıda Ağustos 2023'te üç oyun daha Xbox Game Pass'e eklenmeyi planlıyor. Firewatch 17 Ağustos'ta gelecek. The Texas Chain Saw Massacre 18 Ağustos'ta ve Sea of Stars ise 29 Ağustos'ta ilk gün olarak çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Everspace 2 Xbox Game Pass'e eklendi
İlginizi Çekebilir