Evine yaklaşan hortuma rağmen Fortnite oynamaya devam etti

Ahmet Özçilingir 18.04.2018 - 15:22
Fortnite oyuncusu evine yaklaşan fırtınayı görmezden gelip oyun oynamaya devam etti.

Oyun oynarken gerçek dünyadan soyutlandığımız bir gerçek. Annen yemeğe çağırır, telefon, kapı çalar duymazsın. Dışarıda ne olup bittiği, dünyada neler yaşandığı pek umrunda olmaz, geçen saatlerin farkına dahi varmazsın. Peki pencerenizden dışarı baktığınızda bir hortum görseniz ne yapardınız?

Fırtınaya rağmen Fortnite oynamaya devam etti

Çoğumuz, evden bir an önce kaçmayı düşünebilir ancak, Amerika'nın Kuzey Karolina eyaletine bağlı, Greensboro şehrinde yaşayan bir Fortnite oyuncusu (Anton Williams) kaçmak yerine oyun oynamaya devam etmiş. "Evde Fortnite oynuyordum. Dışarıdan bir takım sesler geldiğini duydum ve pencereden dışarı baktığımda karşıdaki evin çatısının uçtuğunu, çatının bana doğru gelmeye başladığını gördüm. Ama oyuna geri döndüm. Çünkü birinci olmam için sadece bir kaç kişi kalmıştı ve oyunu bitirmek zorundaydım." Dışarıda şiddetli bir fırtına koparken, senin kafandan neler geçiyordu? sorusunu da, "Açıkçası tek düşündüğüm şey oyundu." diye yanıtlayarak, "gerçek bir oyuncu" olduğunu kanıtlayan Williams, oyunda birinci olmayı başaramamış olsa da, fırtınayı sağ salim atlattıkları için oldukça mutlu.

Fortnite oyuncusu Anton Williams'ın "yaşamla ölüm" arasında kaldığı anlara dair aktardığı izlenimlerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 15:48
mal,bir de o kadar büyük fırtına var internet nasıl kesilmiyor,bizim burda yağmur yağıyo bağlantı gidiyor :D
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 13:24
Çünkü bizi gısganıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evine yaklaşan hortuma rağmen Fortnite oynamaya devam etti
İlginizi Çekebilir