Evolve resmen satışa sunuldu

Merlinin Kazanı 10.02.2015 - 16:34
Adrenalin dolu 4v1 aksiyonunda avlanma zamanı
2K ve Turtle Rock Studios bugün dört Avcının oyuncu kontrolündeki tek bir Yaratığı öldürmek için işbirliği yapacağı 4v1 shooter oyunu Evolve™’un Microsoft Xbox One, PlayStation®4 ve PC için çıktığını duyurdu. Evolve hem çevrimiçi, hem de çevrimdışı işbirlikli veya rekabetli oynayabilecek bir deneyim sunacak.

Evolve resmen satışa sunuldu
 “2K ve Turtle Rock Studios böylesine yaratıcı ve hırslı bir oyun yaratarak olağanüstü bir iş başardılar,” diyor 2K başkanı Christoph Hartmann. “Evolve önümüzdeki yıllar boyunca bu konsol nesline damgasını vuracak yenilikçi ve tekrarlanabilir bir denetim yaratıyor.”

Evolve dört benzersiz sınıf, dört oyun modu ve 16 modda 12 oynanabilir Avcı ve 3 oynanabilir Yaratık ile hem çevrimiçi, hem çevrimdışı oynanabilecek içerik sunuyor. Evolve’daki Evacuation modu tüm haritaları, modları, Avcıları ve Yaratıkları tek bir dinamik seferde birleştirerek oyunculara sınırsız çeşitlilik de vaat ediyor. Evacuation’da oyuncular Yaratık veya Avcı taraflarından birini seçerek beş maç yapacaklar ve her maçın sonucu bir sonrakini doğrudan etkileyerek 800,000’in üzerinde olası oynanış kombinasyonu sunacak.

Evolve resmen satışa sunuldu
“Felsefemiz başka yerde bulamayacağımız tarzda, inanılmaz eğlenceli oyun deneyimleri yaratmak ve Evolve ile de bunu başardık” diyor Turtle Rock Studios kurucu ortağı ve tasarım direktörü Chris Ashton. “Tekrarlarla ve her günü oyunu oynamakla geçen yıllardan sonra Evolve’un herkesin çevrimiçi, yapay zekaya karşı arkadaşlarıyla birlikte veya çevrimdışı tek başlarına büyük keyifle oynayabilecekleri, hatasız ve dengeli bir deneyim sunacağını söyleyebilirim.”

-Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evolve resmen satışa sunuldu
İlginizi Çekebilir