Evolve'a yeni karakter eklendi

Deniz Aslan 18.12.2015 - 20:38
E.M.E.T. ile savaşa hazır mıyız?
Evolve cephesinden uzun bir süredir ses seda çıkmıyordu. Bu sessizliği bozmak isteyen, oyunun yapımcısı Turtle Rock yayınladığı güncelleme ile birlikte oyunumuza yeni bir robot karakter ekledi. Oyundaki 4’e 1 şeklindeki mücadeleyi daha da eğlenceli hale getirmek için yeni karakterizmiz olan Emet ile bizleri tanıştırdı. Emet’e “Merhaba” diyelim.

Emet’in özellikleri: Aslında medikal amaçla tasarlanan bir sevimli bir robot olan Emet, savaş sırasında Jack tarafından savaş çekirdeği eklendiği zaman, bir savaş makanesine dönüşerek savaş arenasına katılır. Yani hem medikal hem de savaşçı özelliğine sahip, çift kişilikli bir robot olarak tanıtsak daha doğru olur.

Emet’in özellikleri bunlarla bitmiyor. Savaş anında hedefimizi belirleyip dart ile işaretleyip, birkaç füze atan “Replay Canon” silahına sahip. İkinci bir diğer özelliği ise, Emet ayrıca takım arkadaşlarının canını arttırmaya yarayan “ Healing Buoys"a da sahip. Üçüncü ve son özelliği ise , Emet avcıları Dropshop’tan direk olarak savaşın içine ışınlamaya  yani “Respawn Beacon” özelliğini de bulunduruyor. Kısacası Emet’te yok yok. Aşağıdan Emet’e ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. İyi Seyirler!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evolve'a yeni karakter eklendi
İlginizi Çekebilir