Fable Legends'ın açık betası 2016 İlkbahara ertelendi

İsmet Ergül 14.12.2015 - 17:28
Kim iyi, kim kötü olacak?
Orijinal olarak Big Blue Box’un yarattığı ancak 2005 yılından sonra Lionhead’in geliştirmeye devam ettiği Fable serisinin çıkacak olan sıradaki oyunu Fable Legends’ın açık betasının 2016’nın İlkbahar dönemi olacağı kesinleşti. Microsoft ve Lionhead’ın birlikte geliştirdiği ve 2016’ın sonlarına doğru hem Microsoft Windows hem de Xbox One için piyasaya sürülmesi beklenen Fable Legends bünyesine yaklaşık olarak 100.000 adet oyuncu alacak. Buradan oyunun kapalı betasına başvurabilirsiniz.

‘Kapalı beta sürecinin uzamasının sebebi, oyuncularımızdan daha net ve sağlıklı dönüşler almak ve Fable Legends’ı geliştirmek. Bu nedenle, Fable Legends daha önce açıklandığı gibi önümüzdeki tatilde açık beta olarak sunulmayacak!’, açıklamasını yapan Lionhead Fable Legends’ın beklenilenden daha da büyük olacağını ve oyuncuların meraklarını karşılayacağını da belirtiyor.
‘Lionhead olarak yarattığımız en geniş, en canlı ve en başarılı oyuna dönüşüyor, hem RYO öğeleri olarak hem de RTS öğeleri olarak oyunculara akıcı bir çoklu oyuncu modunu sunmayı hedefliyoruz. Böylelikle hem Xbox One, hem de Windows 10 oyuncuları Fable Legends’ın devasa dünyasında beraber oynayabilecekler.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fable Legends'ın açık betası 2016 İlkbahara ertelendi
İlginizi Çekebilir