Facebook'tan yeni dizi geliyor

Hakan Hervenik 18.10.2017 - 16:01
Facebook'tan yeni gençlik dizisi.

Bir Norveç internet serisi olan Skam, Facebook tarafından sipariş edildi. XIX Entertainment tarafından İngilizce olarak çekilecek olan Skam, Norveç'in NRK kanalında dört sezona sahip. Genellikle genç neslin tercih ettiği dizinin İngilizce karşılığı ise Shame olacak. Ancak, orijinal isminin kullanılıp kullanılmayacağı henüz belli değil. İlk olarak sadece internet üzerinden yayınlanan dizi daha sonra prodüksiyon şirketi tarafından ekranlara getirilmiş.

Facebook'tan yeni dizi Skam

Facebook'un yeni Watch servisine eklenecek olan dizi, Facebook'un global içerik şefi Ricky Van Veen tarafından duyuruldu. "Skam'ı ilk duyduğum zaman hikaye anlatımının geleceğini görmüş gibi hissettim. Facebook Watch sayesinde bu diziyi dünyadaki herkese tanıtmak için sabırsızlanıyoruz." açıklamasında bulunan Van Veen, ayrıca bu drama dizisinin XIX Entertainment tarafından yapılacağını belirtti.

Facebook Watch nedir?

Netflix gibi TV şovlarının ağırlıklı olacağı Facebook Watch, Facebook'un video platformu diyebiliriz. Facebook'un özel olarak yayınlayacağı filmler ve dizileri barındıracak olan platform, yayıncı kuruluşlarla iletişime geçmenizi de sağlıyor. Son zamanlarda Netflix dışında Disney, HBO ve Facebook gibi büyük firmalar kendi platformlarını geliştirmekte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Facebook'tan yeni dizi geliyor
İlginizi Çekebilir