Fallout 4 London modu etkileyici gözüküyor

Ersin Kılıç 23.05.2022 - 14:32
İlk olarak geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Fallout 4 London modu için 18 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı ve oldukça etkileyici gözüküyor.

Fallout 4 için şimdiye kadar birçok mod ile karşılaştık. Ufak modlar olduğu kadar oyuna yeni bölgeler, yeni görevler ekleyen bazı modlar da karşımıza çıktı. İşte Fallout 4 London modu adeta bir genişleme paketi kafasıyla geliştirilen ve şimdiden iddialı duran bir mod görüntüsü veriyor diyebiliriz.

Fallout 4 London modu için 18 dakikalık video geldi

İlk olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Fallout 4 London modu için uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Bir genişleme paketi kadar büyük olan bu mod ile birlikte oyuna yepyeni görevler ve adından da anlaşılabileceği gibi yeni mekanlar ekleniyor. 

Fallout 4 London modu etkileyici gözüküyor

İki bilim insanının sizi incelediği bir laboratuvarda başlayan oyunda Doctor Who serisinden hatırlayacağımız Sylvester McCoy ve Colin Baker gibi isimleri de seslendirme kadrosunda göreceğiz. Bir hayran projesi için gerçekten de iddialı dinamiklere ve seslendirme kadrosuna sahip olduğunu söylemek mümkün.

Laboratuvardan çıktıktan sonra her zaman olduğu gibi ilk etapta etrafı keşfedeceğimiz oyunda başımıza gelenleri de bulmaya çalışacağımız bir hikaye örgüsüne yer verilecek. Oyun tabi İngiltere'de geçtiği için görsel anlamda da bazı değişikliklere imza atılmış. Pip Boy yerine Atta Boy isimli cihazın kullanıldığını görüyoruz. Çıkış tarihi henüz belli olmayan Fallout 4 London modu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 00:33
Ben New Vegas modunu bekliyorum esas. erken erişim değil de adam gibi tüm harita ve az buçuk görevli hali çıksa gömerim kafadan 100 saatimi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4 London modu etkileyici gözüküyor
İlginizi Çekebilir