Fallout 76 için 2022 yol haritası açıklandı

Ersin Kılıç 22.02.2022 - 11:49
Bethesda yaptığı açıklama ile Fallout 76 için çıkacak yeni içerikler ve 2022 yol haritası hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Bethesda'nın geliştirmeye ve her çıkan güncelleme ile eklemelere devam ettiği Fallout 76 için yeni içerikler yolda. Firma yaptığı açıklama ile 2022 yol haritası hakkında bilgiler paylaştığı gibi oyuna gelecek olan yeni güncellemeler hakkında ilk bilgileri de oyunculara sundu. Firmanın verdiği detaylar ve resmi açıklama şu şekilde;

Fallout 76 için 2022 yol haritası açıklandı

Bethesda Game Studios, Fallout 76'da heyecan verici bir yıl için hazırlanıyor. Oyuncular 2022 yılı boyunca, ilkbaharda Invaders From Beyond güncellemesiyle başlayacak yeni içerik serisini deneyimleyecek. Yazın, Test Your Metal güncellemesiyle beraber, oynanacak çeşitli Herkese Açık Etkinlikler gelecek. Sonbaharda, oyuncular yepyeni bir keşif gezisiyle Appalachia sınırlarının ötesine geçerek Pitt'e girecekler. Kışın, gezgin Nuka-World tanıtım turnesi Appalachia'ya gelerek beraberinde yeni bir Herkese Açık Bölge Boss'u etkinliği, yeni ganimetler ve çok daha fazlasını getirecek! Son olarak, sezonlarla dolu yeni bir yıl demek; daha çok silah, ekipman ve C.A.M.P.'inizi süslemek için eşya anlamına geliyor. Bu yıl Fallout 76'ya geleceklerin tamamını öğrenmek için okumaya devam edin.

Fallout 76 için 2022 yol haritası açıklandı

İlkbahar

Yeni yamamız, Invaders From Beyond isimli yeni bir mevsimsel etkinlikle hızla yaklaşıyor. Harita çapındaki bu etkinlikte, oyuncular UFO'lar ve uzaylılarla karşılaşacaklar. İşgalcileri yenin ve “araştırmalarını” tamamlamadan önce konuşlandırılmış Brainwave Siphon'larını yok edin. Bu yama ayrıca, günlük ve haftalık görevlerle S.C.O.R.E. kazanabilme, C.A.M.P. binaları için yeni ayarlar, PvP ayarları, VATS'ı devre dışı bırakma ve Legendary Perk'ler dahil olmak üzere Fallout Worlds'e çeşitli iyileştirmeler ve değişiklikler getirecek.

Yaz

Test Your Metal güncellemesi, herkese açık üç yeni etkinlikle gelecek: Test Your Metal, Eviction Notice ve Moonshine Jamboree. Fallout 1st üyeleri özel görevler, arttırılmış S.C.O.R.E kazanma oranı ve özel tablo rütbeleri gibi puan tablosu iyileştirmelerinden faydalanacak.

Sonbahar

Expeditions: The Pitt çıktığında, Fallout 76'yı oynamanın yepyeni bir yoluyla tanışacaksınız. Whitespring'deki yeni bir merkezden ulaşılacak keşif gezisinde oyuncular ilk defa Appalachia'nın ötesine geçecekler. Bu güncellemeyle, oyuncuların yeni ödüller kazanabileceği tekrarlanabilir alan dışı görevler, görev veren ve diyalog ağacına sahip yeni NPC'lerle tanışma imkânı ve ilk defa Fallout 3'deki The Pitt'de görülen düşman Trog'lar da gelecek.

Kış

Çorak topraklardan bir girişimci, savaş öncesinden Nuka-World on Tour turnesini tekrar yollara çıkardı. Turne, Appalachia'nın Ash Heap bölgesini gözüne kestirdi. Oyuncular, bu güncellemeyle Herkese Açık Bölge Boss'u etkinliği de dahil yeni Herkese Açık Etkinliklerle karşılaşacak. Ganimet toplayın, bölgeleri keşfedin ve turne hakkında daha çok bilgi edinmek için yeni NPC'lerle etkileşime geçin.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 03:06
oyun gayet güzel, 4. oyundan zevk alanlar fazlasıyla begenir, ezbere yorum yapanları dikkate almayın.
Naru61
Naru61 24.02.2022 03:48
Katılıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 10:17
Fallout böyle birşey değil arkadaşlar.
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 18:48
Evet ama elde başka alternatif yok. Ya ölümcül boyutta modlayıp her 15dk da bir crash yemeyi göze alıp New Vega akacağız ya dabunu oynayacağız :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2022 19:13
hala şu oyunu oynayan var mı ya? saatlerce çöp topla, hep aynı şeyleri yap, git ejderha gibi bir aptal yaratığa saatlerce mermi boşalt, nuke atmak için saatler harca sonra server çökünce senin attığın nuke ile başkaları eğlensin. yazık birde aylık ücret veren varsa. ne diyim. gerçekten rezalet.
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 03:08
item, eşya toplamak bu evren için oldukça mantıklı... buna çöp demek, tüm oyunlara çöp demek gibi bir şey...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 için 2022 yol haritası açıklandı
İlginizi Çekebilir