Fallout 76'nın betasını silmek için oyunu satın almalısınız

Furkan Güler 12.11.2018 - 15:15
Yok daha neler?

Bethesda'nın beklenen yeni yapımı Fallout 76'nın betası, geçtiğimiz günlerde son buldu. Oyunda bulunan teknik hatalar ve oyunun dosyalarının silinmesi gibi hataları düzelten Bethesda, oyunu kendi istemcisi olan Bethesda.net istemcisinde yayınladı. Steam'e gelmeyecek olan yapım hakkında ortaya ilginç bir gerçek çıktı. Belirtilenlere göre oyunu satın almadığınız zaman, oyunun beta sürümünü bilgisayarınızdan silemiyorsunuz.

Fallout 76'yı silmek için oyunu almalısınız

Oyunu silmez için çevrimiçi olmanızı isteyen Bethesda.net istemcisi, çevrimiçi olarak oyunu silmek istediğinizde, sizden erişim talebi istiyor. Oyuna erişmek için ise oyunu satın almanız gerekiyor. Tabi ki bilgisayarınızdan Bethesda.net'i kaldırıp oyunun dosyalarınızı silebilirsiniz. Fakat oyunu normal yollarla kaldıramamak biraz ilginç...

Yeni kurulan Bethesda.net, bundan sonra oyunculara Bethesda oyunlarının tamamını sunacak. Muhtemelen ilerde çıkacak Bethesda oyunlarını da sadece bu istemciden oynayabileceğiz. Origin ve Uplay'den sonra Bethesda'nın da böyle bir işe kalkışması, PC oyuncularını bir hayli kızdırdı. Steam'in sağladığı hız ve güvenilirlik maalesef hala diğer dijital mağazalarda bulunmuyor. Öte yandan Fallout 76'nın da oyuncular tarafından pek pozitif şekilde karşılanmadığını belirtelim.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2018 08:55
Sırf uplay de ya da origin de diye almadığım çok oyun oldu. Yeni yeni icatlar çıkartmasınlar, hepsi tek bir kütüphanede toplansın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2018 20:42
"o kadar beleşe oynadın bari parasını ver de sil."
-Bethesda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2018 20:18
Büyük ve tanınan firmaların kendi istemcisi olmasını anlıyorum. Sonuçta artık steam'e pay vermenin onlar için manası yok. Fakat bir zahmet bunu yaparken en azından steam'in sağladığı rahatlığı kendi oyunları için sağlasınlar.Zorla insanları alıştıkları güzel sistemden çok daha kötüsüne sürüklüyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76'nın betasını silmek için oyunu satın almanız gerekiyor
İlginizi Çekebilir