Fantastic Four'un yönetmeni, filmi tarihten silmek istiyor

Furkan Güler 21.02.2019 - 10:45
Yoksa dalga mı geçiyor?

2015 yılında vizyona giren Fantastic Four filmi, genel olarak büyük kitlelerce eleştiri yağmuruna tutulmuş ve hiç sevilmemişti. Ekibin ilk hikayesini baştan anlatan yapım, genç kadrosuyla bile istediği izleyici kitlesine ulaşamamıştı. Şimdi ise filmin yönetmeni Josh Trank, Twitter'da ilginç bir paylaşımda bulundu. Yönetmene Tweet atan bir izleyici, Fantastic Four filmini silmek için bir kampanya başlattığına dair yönetmenle dalga geçti. Ancak hiç beklenmedik bir şekilde yanıt olarak Trank "memnuniyetle" yanıtını verdi. Daha sonrasında bu cevabını silen Trank, takipçilerinin hızından kaçamadı. Cevabın ekran görüntüsünü alan yönetmenin takipçileri, Trank'ın filmi tarihten silmek istediğine inanıyor.

Fantastic Four'un yönetmeninden ilginç açıklama

Fantastic Four'un yönetmeni, filmi tarihten silmek istiyor

Kariyerine Fantastic Four ile zarar veren Trank'ın kendisine Tweet atan izleyiciyle dalga geçtiğini düşünenler de var. Yönetmen, yıllar sonra bile filmin ne kadar kötü olduğuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmaya devam ediyor. Diğer bir yandan film hakları Disney'e satılan Fantastic Four'un, sinemada tekrar nasıl bir şekilde karşımıza çıkacağını merak ediyoruz. Umarız Marvel sinematik evreni, Fantastic Four'u güzel bir şekilde işler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2019 12:57
Sanırım bir sonra ki film 4 lü swinger party tadında çekilirse anca izlenir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2019 12:54
İlk çekilen filmler zamanına göre yeterli ve fazlaydı. Daha sonra ırkçılık şu bu ayağına illa siyahi bir oyuncu birde ergen görünümlü tayfa ile doldurdular ama nafile. Arkadaş şunu kimse itiraf edemiyor, Fantastik 4 lüyü çizgi romanlar da dahi kimse sevmiyor. O yüzden film de tatmin etmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic Four'un yönetmeni, filmi tarihten silmek istiyor
İlginizi Çekebilir